alt

7. TKG programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE (solda), Almanya'nın Düsseldorf  şehrinde 5-9 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen Dünya'nın en büyük soğutma fuarı Euroshop'a katıldı.

Dünyanın en büyük  Perakende Ticaret Fuarı Euroshop 2017 hakkında  ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara ve İstanbul ilerinde düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC temsilcisi olarak katılan MUHİT İNCE Uğur, Mondial ve Karcher vb büyük markaların KKTC temsilcisi olan  aile şirketi İnce Elektronik  firmasında direktör olarak görev yapmaktadır. 

7. TKG programı katılımcısı MUHİT İNCE ayrıca  IQS Kıbrıs Sigara Bıraktırma Merkezi direktörü olarak görev yaparak sosyal sorumluk görevi üstlenmiştir.

alt

12. TKG programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan OSMAN İLTER OSMANCIKZADE (soldan 3.) eşi ve arkadaşları ile 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde Atina'da Hediyelik Eşya Fuarını ziyaret ederek, yeni ürünleri inceledi.  

alt

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'da düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Yunanistan'ın Rodos Adası temsilcisi olarak katılan OSMAN İLTER OSMANCIKZADE  Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibidir.

Hediyelik eşya ticaretinin yanısıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Toplulugu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. TKG Üyesi İLTER OSMANCIKZADE Muğla, Antalya ve İzmir  illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktadır.  

alt

12. TKG programı katılımcısı OSMAN İLTER OSMANCIKZADE'nin  (solda) Atina Hediyelik Eşya pazarındaki incelemlerine ait farklı fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu lintken erişmek mümkündür. 

alt

Ukrayna'dan 13. TKG üyesi KARİNA TOLSTYAKOVA DEMİRKILIÇ (soldan 3.) İstanbul Kongre Merkezinde  17-19  Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenen Fashionist'17 etkinliğinde çevirmen olarak görev yaptı. 

Fashionist, 2017 yılı itibariyle Türk Abiye, Gelinlik ve Damatlık Modası’nı dünyaya tanıtmak amacıyla gerçekleştirilen bir ihtisas fuarıdır. Patika Fuarcılık  ve  Osmanbey Tekstilci İş Adamları Derneği (OTİAD) işbirliği ile 17 - 19 Ocak 2017 tarihleri arasında 4. kez gerçekleştirilen  Fashionist'17 Fuarına   67ülkeden 15.250 ziyaretçi katılmıştır. 

Fashionist'17 hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Hukuk, muhasebe, tercüme hizmetleri ve şirket kuruluş işlemlerinde danışmanlık hizmetleri veren aile şirketinde çalışırken, 13. TKG programına katıldıktan sonra Marmara Üniversitesinde yüksek lisans yapan KARİNA TOLSTYAKOVA okul arkadaşı ile evlenerek İstanbul'a yerleşmiştir.  Halen Rus ve Ukrayna şirketlerinin Türkiye ile ticari ilişkilerinde çevirmenlik ve danışmanlık hizmeti vermektedir. 

alt

Kırgızistan'dan 15. TKG üyesi NARBEK ABDULLAEV Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen BATIBOUW  2017 Fuarını   (İnşaat, Yapı, Yenileme ve Dekorasyon Fuarı) ziyaret ederek, son teknolojik gelişmeler hakkında bilgi aldı ve yararlı bağlantılar kurdu.  

Belçika'nın en büyük  yapı, inşaat ve yenileme fuarı olan BATIBOUW 2017 bu yıl  16-26 Şubat 2017 tarihleri arasında başkent Brüksel'de Zaventem  Uluslarası havalanına 10 dakika uzaklıktaki EXPO Sergi Merkezinde  düzenlendi.

16-17 Şubat 2017 tarihlri arasında profesyonel ziyaretçileri ağırlayan BATIBOUW 2017, 18-16 Şubat 2017 tarihleri arasında tüm  ziyaretçilere açıldı. 

BATIBOUW 2017 hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Kazakistan'dan 19. TKG üyesi DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sağda) 15-18 Şubat 2017 tarihleri arasında düzenlenen  Anfaş Food Product 2017 Fuarı (24. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı) ziyareti sırasında çok sayıda gıda markası yetkilileri ile görüşerek, yeni bağlantılar kurdu.

TKG programına Kazakistan'ın Çimkent şehrinden katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV fuar ziyareti nedneiyle 15 Şubat 2017 tarihinde  ulaştığı Antal'ya'da Rikos Beldibi Otel'de konakladı.

TOBB  tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan DİNMUKHAMMED ZİYATBEKOV inşaat sektöründe faaliyet gösteren, proje danışmanlığı hizmeti sağlayan ve inşaat malzemesi ticareti yapan, ayrıca turizm sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir. Özellikle iş turizmine ağırlık vermektedir. Güney Kazakistan’da gelişmiş olan tarım sanayi sektörüne  yurt dışından teknoloji transferi ve finansal yatırım gelmesi için projeler gerçekleştirmektedir. Ek olarak, Kazakistan’da iş yapmak isteyen yabancı uyruklulara hukuki destek sağlayan firmada yöneticilik yapmaktadır.