alt

Türk Kızılay Derneği  Kosova'daki ailelere dağıtacağı bağışçıların katkılarıyla vekaleten kesilen kurbanların hazırlanması için 18. TKG üyesi NADİR SHANTİRİ'nin (sağdan 2.) Prizren'de bulunan et kombine  tesislerinden yararlandı. 

T.C. Kosova Büyükelçisi KIVILCIM KILIÇ (soldan 6.), Kızılay Derneği'nin Kurban Bayramı yardım kampanyasına destek vererek, çalışmalarına yardımcı oldu. 

Kızılay  Derneği Düzce Şubesinde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Düzce  TSO İdari ve Sosyal İşler Müdürü OSMAN  KESEN  (soldan 3.) kurban etlerinin hazırlanması ve ailelere dağıtılması konusunda ekip arkadaşları ile birlikte özveriyle çalıştı. 

alt

18. TKG üyesi NADİR SHANTİRİ (sağda), Kosova'nın Prizren şehrindeki işletmesi Shantiri Et Kobine tesislerini kardeşleri ile birlikte işletmektedir. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul'da düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan  katılan NADİR SHANTİRİ, gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren İşadamları ve Esnafları Derneği üyesidir.

alt

18. TKG üyesi NADİR SAHANTİRİ nin  iş yerinde  masasının hemen yanında duvarda asılı olan TOBB 18. TKG Programı Katılım Sertifikası ile ANITKABİR  ziyaretine ait  Sertifikanın fotoğraflarını çekerek bizimle paylaşan Düzce TSO yöneticisi OSMAN KESEN'e teşekkür ediyoruz.      

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katıolan NADİR SHANTİRİ başta ticaret borsaları yöneticileri olmak üzere program kapsamında ziyaret edilen kurum ve kişilere  Prizren'dei tesislerde el değmeden otomatik süreçlerde  üretilen pastırma ve kuru etleri memenuniyetle ikram etmişti.

alt

Türkiye Kızılay  Derneği adına Kosova'nın Prizren şehrinde görev yapan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Müdürü OSMAN KESEN'e 18. TKG üyesi NADİR SHANTİRİ'den güzel haberler verdiği için çok teşekkür ediyoruz.  

Türk Kızılayı 2016 yılı Vekaleten Kurban Kampanyası ile ülkemiz dışında yaklaşık 30 ülke de kurban kesimi gerçekleştirmiştir .Bu ülkeler içerisinde Kosova’ da yer almaktadır. Kosova’ da yapılan kesimleri gerçekleştiren heyette Şube Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN KESEN de görev yapmıştır.

Türk Kızılayı tarafından bu yıl kosova’ da kesilen büyük baş kurbanlar 5 bin ihtiyaç sahibi Türk, Boşnak ve Arnavut ailelere dağıtılmıştır.

Türk Kızılayı Düzce Şubesi'nin web sayfasında yayınlanmakta olan Kosova'daki  vekaleten kurban kesilmesi ve halka dağıtılması etkinliğine ait farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

NADİR SHANTİRİ TKG üyelerini Kosova'ya davet ediyor ve Türk şehri Prizren'de  misafir etmek istiyor.