alt

12. TKG programına  Rodos Adası temsilcisi olarak katılan OSMAN  İLTER OSMANCIKZADE   yeni yıl konseri için Türkiye'ye geldi ve 31 Aralık 2016 Cumartesi gecesi Marmaris'te bulunan Monte Club'da sahne alarak, konukların taverna şarkıları eşliğinde 2017'ye  girmeleri için zengin içerikli ve neşeli bir program yaptı. 

 alt

12. TKG  üyesi OSMAN İLTER OSMANCIKZADE'nin yeni yıl akşamı  söylediği şarkılara ait video görüntülere arkadaşımızın facebook sayfsına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

İLTER OSMANCIKZADE  kurucusu olduğu "Rodos Müzik grubu  ve Ege Kıyıları Dans Grubu" ile birlikte Ege ve Akdeniz sahillerindeki kültür festivallerine katılarak iki kıyı halkları arasındaki dostluğun gelişmesine özel katkı yapmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Konya, Karaman ve İstanbul'a düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rodos Adası temsilcisi olarak katılan OSMAN İLTER OSMANCIKZADE  Rodos kalesi surları içinde La  Fontana adlı hediyelik eşya mağazası  sahibidir.

Hediyelik eşya ticaretinin yanısıra, kurmuş olduğu amatör Türk Yunan Müzik ve Dans Toplulugu ile iki ülke arasında dostluk ve barış köprüleri inşa eden 12. TKG Üyesi İLTER OSMANCIKZADE Muğla, Antalya ve İzmir  illeri ve ilçelerindeki festivallere düzenli olarak katılmakta, müzikli gösterilerde yer almaktadır.  

İLTER OSMANCIKZADE'nin  Muğla  Akyaka Beldesinde yayın yapan Hamle Gazetesi tarafından düzenlenen " Yılın Enleri" Ödül Töreninde "Başarı Onur Ödülü"ne  layık görülmesinin TKG sayfasında yayınlanan haberine bu linkten ulaşılmaktadır.