alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'dan katılan işadamı MOHAMMAD JAFAR SALEHI (sağda) İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenen eşleştirme  toplantısında ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren şirket temsilcileri ile görüşerek, yeni bağlantılar yaptı.

İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde 12 Mart 2014 Çarşamba günü  düzenlenen ikili iş görüşmeleri çok verimli ve başarılı oldu. Çok sayıda İstanbul firmasının katldığı iş görüşmelerinden  konuk heyet üyeleri çok memnun kaldılar ve  yeni bağlantılar yapma şansı buldular.

İstanbul ticaret Odasında gerçekleşen  ikili iş görüşmelerini video ile kayıt altına alan 17. TKG programına  Rusya Fererasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti'nden katılan  YULIYA STRUNENKOVA'ya çok teşekkür ederiz. Videoyu izlemek için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

alt

17. TKG programına Kosova'dan katılan MUHEDIN METEHIU (sağda) İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen eşleştirme toplantısında yararlı görüşmeler yaptı ve yeni bağlantılar kurdu. .

alt

Tacikistan'dan HOKIMDJON JABOROV (sağda)  faaliyet gösterdiği  kapı-pencere sektör ünde üretim yapan şirket temsilcileri ile tanışmaktan memnun oldu. 

alt

11. TKG programına KKTC'den katılan BURÇİN ÖZDENAK (solda) 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı kapsamında  İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlen eşleştirme toplantısına katılarak,  KKTC temsilcisi MUSLU AKGÜNEY (sağda) ile aynı masayı paylaştı.  

alt

Afganistan temsilcisi MOHD MUSTAFA ELMİ (sağda)  ikili iş görüşmelerinden çok yararlandığını ve çok sayıda bağlantı kurduğunu ifade etti. 

alt

Özbekistan temsilcisi ULUGBEK HOLMATOV (sağda) İstanbul Ticaret Odası tarafından düzenlenen  iş görüşmelerinde çok sayıda firma temsilcisi ile görüşme şansını kullanarak, yararlı bağlantılar kurdu.      

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 arihleri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında ülkemize gelen konuklar 12 Mart 2014 Çarşamba günü İstanbul Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

İTO Yönetim Kurulu Üyesi SERVET SAMSAMA tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından,  İTO tarafından konuk girişimcilere Türkiye ekonomisi hakkında bir sunum yapıldı.

iTO  kafeteryasında ikram edilen öğle yemeğinin ardından,  konuk heyet üyeleri TÜYAP'a kapı pencere fuarını ziyaret etmek üzere İTO yöneticilerine teşekkür ederek,  vedalaştılar.