alt

17. TKG programına katılan konuk girişimciler için 2 Mart 2014 Pazar günü İstanbul Boğazında tekne turu düzenlendi.

Eminönü TURYOL iskelesinden  yolcu teknesine binen 17. TKG grubu katılımcıları tekne gezisinde neşeli anlar paylaştılar ve dostlukları geliştirme fırsatı buldular.

Konuklar, Haliç'ten kalkıp, Marmara Denizine uğrayan ve  İstanbul Boğazını kıyısı boyunca yolua devam eden tekne gezisi sırasında rehber LALEHAN KARADENİZ'in açıklamaları eşliğinde önemli tarihi yapıları görmüş, iki kıyıdaki tarihi yalıların hikayeleri hakkında bilgi almışır. 

Zaman zaman artan yağmur ve rüzgara rağmen İstanbul Boğazında iki yakada uzanan tarihi evlerin fotoğraflarını çeken 17. TKG grubu üyeleri bu geziden çok memnun kaldılar.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın  Kerkük  şehrinden  katılan ABDAL AMEER M. HASSAN FAHMI (solda) Tacikistan'dan ABDUSAMAD KHAMIDOV (sağda)  Haliç'ten başlaya tekne turunda neşeli anlar paylaştılar.

alt

Kırgızistan'dan KANTEMİR AMİTOV (sağda)  Tacikistan'dan ABDUSAMAD KHAMIDOV (sol başta) yağmur altında bile olsa, İstanbul Boğazı'nda tekne gezisinde çevreyi görmekten memenun oldular. 

alt

Romanya'dan ERGİN HAGİCALİL (solda),  Azerbaycan'dan RAMIL ALIYEV (ortada), Kazakistan'dan YERMEK ABDİMANAPOV (sağda) ve Almanya'dan RECEP YILDIZ  (arkada) Haliç metro köprüsü manzarasında aynı fotoğraf karesinde buluştular. 

Zaman zaman artan yağmur ve rüzgara rağmen İstanbul Boğazında iki yakada uzanan tarihi evlerin fotoğraflarını çeken 17. TKG grubu üyeleri bu geziden çok memnun kaldılar.

alt

Rusya-Tatararistan'dan JULIA STRUNENKOVA (sağ başta) ve  Özbekistan'dan ULUGBEK HOLMATOV İstanbul Boğazı gezisinde 17. TKG heyeti ile birlikte yağmur altında sıcak çay eşliğinde İstanbul simiti tadarak ısındılar.  

Anadolu ve Rumeli kıyılarıını yakından görmenin mutluluğunu paylaşan 17. TKG programı katılımcıları   tekne turundan grup içi arkadaşlığı ilerletmiş olarak döndüler.

TKG web sayfasında yayınlanan tekne turu haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşılmaktadır.