alt

18. TKG prgramına Gürcistan'dan katılan GURAM GOGUA (sağ başta) başkent Tiflis'de  31 Ocak 2017 tarihinde  MADO  Şubesi'nin  ön açılışını yaptı.

18. TKG üyesi  GURAM GOGUA,  bir Gürcü, iki Türk yatırımcı ile  birlikte ortaklık kurarak,  MADO markasının Gürcistan temsilciliğini almıştı.

TKG web  sayfasında Başarı Hikayeleri bölümünde yayınlanan haberin ayrıntılarına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Tiflis'te ilk MADO şubesinin açılış hazırlıkları için GURAM GOGUA ve  oğlu ODTÜ Biyololoji Bölümünde3. sınıg öğrencisi olan DAVİD GOGUA (üstte) bölüm şefi olarak görev yapacak Gürcü ustalarla birlikte  2016 Aralık ayının ilk haftasında, Ankara'da Mado merkezinde  düzenlenen yoğun bir eğitim programına katıldılar.

2017 Şubat ayının son günlerinde Tiflis şubesinin resmi açılışı yapılacak olan MADO markasının Gürcistan pazarına  girmesini sağlayan GURAM GOGUA  ve iş ortaklarına başarılar diliyoruz. 

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Giirşimciler programına Gürcistan temsilcisi olarak katılan  GURAM GOGUA, tekstil ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren, Gürcistan'da çok sayıda mağazası olan, tropik meyve ithalatı yapan, komşu pazarlara  gıda ve temizlik ürünleri dağıtan genel ticaretle ilgilenen şirket sahibidir.