alt

Kazakistan temsilcisi  DARKHAN BİTİMSHİNOV (solda) 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler için Mersin TSO ev sahipliğinde düzenlenen eşleştirme toplantısında çok sayıda firma ile görüştü ve yeni bağlantılar kurdu. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında, 10 Mart 2014 Pazartesi günü yirmi  ülke ve iki özerk bölgeden  katılan kırk konuk girişimci Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek, firma yöneticileri ile yüz yüze iş görüşmeleri yaptı.

alt

17. TKG programına Yunanistan'ın Rodos Adası temsilcisi olarak katılan MOUSTAFA SIECH  (sol başta) ve ve Batı Trakya Bölgesinden MEMET MOLLA ALI MEMET (soldan 2.),  Mersinli sektör temsilcileri ve iş çevreleri ile buluşmaktan memnun oldular.

alt

17. TKG programına  Özbekistan'dan katılan BAHTİYOR KHAİTOV (solda), ALİSHER AZİMOV  (ortada) ve ULUGBEK HOLMATOV (sağda) eşleştirme toplantısı sırasında Mersin'de faaliyet gösteren şirketleirn yöneticileirile yararlı ve görüşmeler yaptılar.                      

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinde Mersin'de faaliyet gösteren şirket yönetiicleri ile tanışma fırsatı buldular.

10 Mart 2014 Pazartesi günü Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri duyurusu MersinTicaret ve Sanayi Odasının  web sayfasında yayınlanmıştır. Mersin TSO web sayfasındaki  davet mektubu ve ilan metnine ulaşmak  için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Kırgızistan temsilcileri KANTEMİR AMİTOV (sol başta) ve NİZAMİ NASİRDİNOV (soldan 3.) Mersin TSO'da düzenlenen ikili iş görüşmelerine Mersinde faaliyet gösteren firmalar tarafından gösterilen yoğun ilgiden memnun kaldılar. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar 9-10 Mart 2014 tarihlerinde Mersin'i ziyaret etmiştir.

Konuk girişimciler TÜYAP tarafından düzenlenen Mersin 9. Uluslarası Tarım Ürüneri Fuarını da 9 Mart 2014 Pazar günü  ziyaret etmiş ve fuarda stant açan firma yetkilileri ile görüşmeler yapmıştır.

17. TKG heyetinin  9. Mersin Tarım Fuarını ziyareti Haberler Mersin Com internet sitesinde yayınlanmıştır. Haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.