alt

11. TKG programına KKTC'den  katılan AKAN OZA (sağ başta)  EMIT Turizm Fuarında T.C. Kültür ve Turizm Bakanı NABİ AVCI'ya (sağdan 2.)  aile  şirketlerinin markası OZA  Kahve ikram etti.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde  26-29 Ocak 2017 tarihleri arasında  düzenlenen 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı EMITT 2017 46.670 ziyaretçi ağırladı. 

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT 2017  Turizm Fuarı  80 ülkeden gelen katılımcı kurum/kuruluşla yeni pazarlarda iş yapma imkanı sunmaktadır. Avrasya ve Doğu Akdeniz bölgesinde turizm sektöründe faaliyet gösteren firmalara işbirliği ortamı sunmaktadır.  

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyehat Fuarı - Emitt, ilk kez 1997 yılında Voyager Uluslararası Turizm ve Tatil Fuarı adıyla Tepebaşı'ndaki Tüyap Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilmişti.  EMITT, 2009 Yılından itibaren ITE Turkey bünyesinde yer alan Ekin Fuarcılık ve EUF - E Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenmektedir.

EMITT 2017 Turizm Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

11. TKG üyesi AKAN OZA  (sağdan 4.), KKTC ülke standının  EMITT 2017 Fuarına katılarak tanıtım yapan ülke ve marka stantları arasında  "En İyi Stand" ödülünü kazanmasının mutluluğunu paylaştı.

TOBB tarafından Ankara, Konya ve İstanbul'da düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimdiler programına kKTC'e katılan  AKAN OZA  aile şirketi  Oza Kahve'nin  ortağı ve üst düzey yöneticisidir. 

alt

11. TKG üyesi AKAN OZA  (sağda) EMITT Fuarında KKTC standını ziyaret eden İstanbul Valisi VASİP ŞAHİN 'e yöneticisi olduğu Oza markalı kahveden sundu.

alt

AKAN OZA (sağda) EMITT Fuarında KKTC standını  ziyaret edn İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı KADİR TOPBAŞ'a  (solda) Oza kahve ikam etti.

Aile şirketi Oza Kahve'nin ortağı ve üst düzey yönetici olan AKAN OZA ve UMUT OZA kardeşler fuarlara katılarak, bir süre önce KKTC'de ve Ankara'da açmış oldukları Oza Coffe Hosue markasının bir zincir haline gelmesi için tanıtım fırsatlarını değerlendirmektedir. 

11. TKG üyesi AKAN OZA'nın  EMITT 2017 Turizm Fuarı izlenimlerine ai tfarkl fotoğraflara arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

11. TKG üyesi AKAN OZA (soldan 2.) EMITT Fuarında standlarını ziyaret eden önceki dönem Başbakan Yardımcısı, Ankara Milletveili  EMRULLAH İŞLER'e (soldan 3.)  Oza Kahve ikram etti. 

alt

11. TKG üyesi AKAN OZA (solda) İstanbul 2016 World Halal Summıt Fuarında 17 Aralık 2016  Cumartesi günü Oza Kahve standını ziyaret eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. FARUK ÖZLÜ'yü konuk etmişti.   

11. TKG programına KKTC'den katılan AKAN OZA   15-17 Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul'da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Helal Expo Fuarı'na katılarak marka tanıtımı yapmıştı.

TKG web sayfasında  yayınlanan World Halal Summit haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.