alt

19.TKG programına Kosova'dan katılan FURKAN ERGÜLER (sağdan 2.) 18 Ocak 2017 Çarşamba günü Prizren şehrinde KAISI Food & Drink adlı bir kafe restoran açarak, gıda sektöründe faaliyet göstermeye başladı.

Prizren Esnaf Derneği  Başkanı ve 2. TKG programı üyesi DAVER KAZAZ  (sağdan 3.), 1. TKG üyesi ÖMER MACUN (soldan 2.) ve 18. TKG üyesi NADİR SHANTİRİ (sağ başta)  açılış töreninde Esnaf Derneği logolu bir pasta keserek, 19. TKG üyesi  ve Esnaf Derneği Başkan Yardımcısı FURKAN ERGÜLER'e başarılar dilediler.   

alt

19. TKG programı katılımcısı değerli arkadaşımız FURKAN ERGÜLER'i kutluyor, başarılar diliyoruz. 

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına katılan FURKAN ERGÜLER  (sağdan 2.),  A.Ü. Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Ofis mobilyası ve okul mobilyası ticareti yapan şirket sahibidir. Prizren Esnaf  İşadamları Derneği Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 18 Eylül-1 Ekim  2005 tarihleri arasında Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen 2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan katılan DAVER KAZAZ (sağdan 3.) mobilya sektöründe faaliyet göstermektedir. Prizren şehrinde  mobilya üretim tesisi ve satış mağazası bulunmaktadır.  Esnaf Prizren İşadamları Derneği Başkanı olara görev yapmaktadır. 

TOBB tarafından ankara, Gazaintep, Şanlıurfa ve İstanbul'da  düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kosova'dan  katılan NADİR SHANTİRİ (sağ başta), gıda sektöründe faaliyet gösteren kırmız et ve kuru et üretimi yapan şirket sahibidir. Prizren Esnaf İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 

TOBB tarafından Ankara, Bursa ve İstanbul illerinde düzenlenen 1. TKG programına Kosova temsilcisi olara katılan ÖMER MACUN  Prizren Esnaf İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesidir. Gıda ve temizlik ürünleri üretimi ve ticareti yapan  şirket sahibidir. 

Esnaf Prizren İşadamları Derneği'nin faaliyetlerine ait fotoğraflara derneğin facebook sayfasına ait bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.