alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan kadın girişimciler JALE YILMAZER (ayakta, solda), JULİA STRUNENKOVA (ayakta, sağda) İLKE ÖZERLAT ( sol başta), MİRELA PALAMAR (sağdan 2.) ve GÜLER ŞEYH (sağ başta) Bursa TSO ev sahiplğinde 7 Mart 2014 Cuma günü Darülziyafe lokantasında düzenlenen müzikli akşam yemeğinde birlikte eğlendiler ve neşeli anlar paylaştılar.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan heyet üyeleri 7 Mart 2014  Cuma günü Bursa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, Bursa TSO ev sahipliğinde ikili iş görüşmeleri yaptı.

Dünyanın farklı coğrafyalarından, 22 farklı ülke ve 2 özerk bölgeden ülkemize  gelen girişimciler, Bursa iş dünyası ile tanışmaktan çok memnun oldular.

Konuk heyet üyeleri eşleştirme toplantısından sonra Bursa TSO tarafından şehrin  tarihi kalbindeki Osmanlı Mutfağı lezzetleri sunan ünlü Darüzziyafe'de akşam yemeğine davet edilmekten çok memnun kaldı.  

Muradiye Camisi'nin karşısındaki tarihi binada hizmet veren Darüzziyafe'nin tarihi dokusunu çok beğenen heyet üyeleri, Bursa TSO yöneticilerine teşekkürlerini ifade ettiler.

alt

17. TKG programına Arnavutluk'an ALMİR KULLA (sol başta),  Almanya'dan JALE YILMAZER (soldan 2.), Gürcistan'dan ZURAB PUHUTKARADZE (sağdan 2.),Tacikistan'dan FIRDAVS HOJIMURODOV (sağ başta)  ve Kırgızistan'dan NURLAN SULAIMANOV (arkada)  Bursa'da Darüzziyafe   lokantasında düzenlenen akşam yemeği sırasında neşeli dostluk ortamı paylaştılar.

17. TKG heyetinin Bursa TSO ziyareti ve eşleştirme toplantısı konusunda TKG web sayfasında yayınlanan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

17. TKG  programına Kırgızistan'dan katılan KANTEMİR AMİTOV (sağ başta),  Almanya'dan RECEP YILDIZ (sağdan 2.),  KKTC'den MUSLU AKGÜNEY (soldan 3.) ve Afganistan temsilcileri MOHD MUSTAFA ELMİ (soldan 2.) ve SAYED MASUD SAYED AZİZULLAH (sol başta) fasıl heyetinin seslendirdiği Türk Sanat Müziği şarkılarına  birlikte eşlik ettiler.   

alt

17. TKG programına Almanya'dan katılan RIFAT KAZANCIOĞLU (sağ başta) dönem arkadaşları ile birlikte neşeli bir ortam paylaşmaktan memenun oldu. 

alt

17. TKG programına katılan konuk girişimciler Darüzziyafe Lokantasında sunulan Osmanlı Mutfağı örneklerini çok beğendi. 

alt

Darüzzüyafe lokantasında Türk Sanat Müziği sazları ile fasıl  müziği yapan grubun şarkılarına hep birlikte eşlik eden konuk girişimciler,  farklı ülkelerde yaşamalarına rağmen aynı dili konuşarak, aynı şarkılara eşik ederek, kültürel birlikteliğin çok anlamlı bir örneğini sergilediler.

17. TKG heyetinin Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret haberinin  yayınlanmakta olduğu Bursa TSO basın bültenine bu linkten ulaşılmaktadır. 

17.  Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konukların Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyareti Haberler Com  internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı bir habere konu olmuştur. Bu habere ve fotoğrafa ulaşmak için Haberler Com sayfasının linkinin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Bursa Haber Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

Konuk heyetin Bursa TSO ziyareti ve ikii iş görüşmelerinin fotoğraflı  haberi Akşam Gazetesi tarafından yayınlanmıştır.  Haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması önerilmektedir. 

Hürriyet Bursa Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Bursa Meydan Gazetesi tarafından yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.