alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler 5 Mart 2014  Çarşamba günü Ankara Ticaret Borsası'nı ve Et Kombine Tesisi'ni ziyaret etti.

17. TKG heyeti, Ankara Ticaret Borsası'nın yeni binasında düzenlenen  tanışma toplantısının ardından, ATB Et Kombine Tesisi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. 

alt

17. TKG programına Batı Trakya'dan katılan MEMET MOLLA ALI MEMET  (soldan 2.) ve Kazakistan'dan YERMEK ABDİMANAPOV                             (soldan 3.),  Ankara Et Kobine Tesisi'ni ziyaret eden konuklar için özel giysiler hazırlanmasını memnuniyetle karşıladılar. 

Ankara Ticaret Borsası Et Kombine Tesisleri ziyareti öncesinde hijyen önlemleri uygulaması TKG üyelerine neşeli anlar yaşattı.

17. TKG Programı katılımcıları Ankara Ticaret Borsası Et Kombine tesisindeki temizikten ve işlem düzeninden çok etkilendi.

alt

17. TKg programına Almanya'dan katılan JALE YILMAZER (sol başta), Karadağ'dan MİRELA PALAMAR  (soldan 2.),  KKTC'den MUSLU AKGÜNEY (soldan 3.), Tataristan'dan JULIA STRUNENKOVA (sağdan 2.) ve Kazakistan'danYERMEK ABDİMANAPOV (sağ başta) Et Borsası tesisleri ziyareti sırasında neşeli anlar paylaştılar. 

Ankara Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edimesi önerilmektedir. 

Ankara Ticaret Borsası'nın yayaın organ ıolan Borsavizyon Dergisi'nin 103. sayısında 12.-14. sayfalar arsında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

17. TKG programına katılan girişimciler ATB Et Kombine  tesisi ziyareti öncesinde zorunlu hijyen kurallarını sağlamak için neşe içinde hazırlandılar. 

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri için Ankara Ticaret Borsası  salonunda düzenlenen Sertifika Töreni  hakkında TKG web sayfasında yayınlanan  özel  habere bu linkten ulaşılmaktadır.  

TOBB web sayfasında yayınlanmakta olan Sertifika Töreni haberinin  detaylarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linki tıklamanız önerilmektedir.

alt

Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi FAİK YAVUZ  17. TKG programına katılan konuklarla ilgilenerek, faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi aldı. 

Ankara Ticaret Borsası yönetimi, 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kaspamında Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerine ATB üyelerini de davet etmiş ve bu amaçla bir duyuru yayınlamıştır. Davet metubu ve duyuru metinlerine bu linklerden  ulaşmak mümkündür.