alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler 5 Mart 2014 Çarşamba günü Ankara Ticaret Odası'nı ziyaret ederek ikili iş görüşmeleri yaptı. 

alt

Ankara Ticaret Odasını ev sahipliğinde  düzenlenen ve 23 ülkeden 44 girişimcinin katıldığı programın açılışında konuşan ATO Genel Sekreteri MUSTAFA BABAYİĞİT, Türkçe konuşan ülkelerin girişimcilerini ATO’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Türkçe konuşan ülkelerle Türkiye’de bulunan vatandaşların ticari bağdan çok gönül bağı bulunduğuna dikkat çeken Babayiğit, “TOBB’un lokomotifliğinde ATO üyeleriyle Türkçe konuşan ülkelerin girişimcilerini bir araya getiriyoruz. Türkçe konuşan ülkelerle olan gönül bağını ticari ilişkilerle güçlendireceğiz” dedi.

ATO üyesi işletmelerle, Türkçe konuşan girişimcilerin ortak iş yapmak için sinerji oluşturduğunu kaydeden Babayiğit, “Bu sinerjiye ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Ankaralı işadamlarının yurtdışına açılmaları ve yeni pazar bulmaları için er türlü katkıyı vermeye hazırız” diye konuştu.

Almanya’dan toplantıya katılan RECEPYILDIZ  heyet adına bir konuşma yaptı. Almanya’da otomotiv, savunma, medikal ve optik cihaz sanayilerine parça üreten bir fabrika kurduğunu ve 2011 yılında Alman Sanayi Bakanı’ndan “Hassas Teknoloji” dalında ödül aldığını anlatanYıldız , “Hedefimiz Avrupa’da Türk yıldızını parlatmaktır” dedi.

Haberler Com sitesinde yayınlanmakta olan haberin detayları için lütfen bu inki ziyaret ediniz.

alt

17. TKG programına  Romanya'nın Köstence şehrinden katılan TECHİN EMİN (sol başta) ATO ev sahipliğinde düzenlenen eşleştirme toplantısında verimli görüşmeer yaparak, yararlı bağlantılar kurdu. 

Ankaralı tüccarların konuk girişimcilerle görüşmelerinde renkli anlar yaşandı. 

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri Milliyet Gazetesinde  haber olarak yayaınlanmaktadır. Milliyet gaztesindeki fotoğraflı habere bu linki ziyaret ederek erişim mümkündür.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Katılımcıları için Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmeleri  Haberler Com sitesinde yayınlanmaktadır.  Haberler Com sitesine  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Kardağ'dan katılan SMAIL KRCO (sol başta) ve MİRELA PALAMAR  (sağdan 2.)  heyet başkanlığı görevini üslenen Almanya'dan RECEP YILDIZ  (soldan 2.) ATO'nun  giriş  holünde sergilenen  tarihteki Türk Devletleri Bayrakları köşesinde anı fotoğrafında buluştular.      

TKG web sayfasında yayınlanan ve ATO'nun ev sahipliğinde düyenlenen eşleştirme toplantısına ait haberin ayrıntılarına ve farlı fotoğraflara ulaşmak için lütfen tıklayınız.                            

alt

Ankara Tİcaret Odası 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklara öğle yemeği ikram etti.

17. TKG heyeti üyeleri ATO yönetiiclerinin göstermiş olduğu konukseverlikten ve verimli eşleştirme toplantısından çok memnun kaldılar.