alt

19. TKG programına Tacikistan'dan katılan MAYSA KLİCHOVA (soldan 2.),  Kocaeli Ticaret Odası tarafından ikram edilen öğle yemeği sırasında, Oda Genel Sekreteri  FİGEN DİLAVER (sağdan 2.)  ile Dış Ticaret  Şefi ÖZLEM TAŞKIR (sağ başta) ile sohbet ederek, ilgilendiği sektörler hakkında bilgi aldı.

16 Mayıs 2016 Pazartesi günü Kocaeli TO sosyal tesislerinde düzenlenen öğle yemeğinde ev sahibeliğini üstlenen Kocaeli Ticaret Odası Genel Sekreteri FİGEN DİLAVER  ve Dış Ticaret şefi  ÖZLEM TAŞKIR heyet üyelerinin görüşmek istedikleri firmalara ilişkin taleplerine çözüm ürettiler. 

alt

19. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağ başta) öğle yemeği sırasında da firma yöneticileri ile işbirliği yapılabilecek sektörler konusunda görüşmeye devam etti. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler  Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesislerinde  ikram edilen öğle yemeği sırasında firma yetkilileri ile işbirliği  fırsatlarını değerlendirmeye devam ettiler. 

alt

Bulgaristan'dan  DZHANER -CANER-HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.