alt

Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı AYHAN ZEYTİNOĞLU (ortada) 19. TKG heyeti üyeleri ile yakından ilgilendi. Irak'tan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (solda) ve İran'dan MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağda) çekilen hatıra fotoğrafında Kazakistan temsilcileri tarafından sunulan özel işlemeli kaftan ve kalpak ile yer aldı.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü Kocaeli Sanayi Odası'nı ziyaret etti.  Program kapsamında düzenlenen ikili iş görüşmelerinden ve Ford Otosan Fabrikası ziyaretinden çok memnun kalan konuk  girişimciler  Oda Başkanı AYHAN ZEYTİNOĞLU'na kendilerine gösterilen özel ilgi ve yüksek düzeydeki  ağırlama  nedeniyle teşekkür ettiler. 

Kocaeli Sanayi Odası web sayfasında yayınlanan ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Kocaeli Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Sanal Kocaeli inernet sitesinde yayınlanan fotoğraflı  habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Uluslararası Haber Ajansı sitesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklnması yeterli olacaktır. 

Gölcük Haber internet sitesinde yayınlanan farklı fotoğraflara ve haberin ayrıntılarına ulaşamak için lütfen tıklayınız. 

Bizim Yaka internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı  ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan YELİK SOLTANAYEVA  (solda), DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sağda), YERBOL JABOLDİNOV  ve MARAT SHYRYMBAYEV  Kocaeli Sanayi Odası Başkanına işlemeli kaftan ve kalpak giydirdiler.               

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.