alt

19. TKG programına Moldova'dan katılan Gagavuzya  Ticaret Odası Başkanı MİHAİL PAŞALI (ortada) Polatlı Ticaret Odası Başkanı ULVİ SAKARYA'ya iki oda arasında iletişimin güçlendirilmesi için işbirliği protokolu imzalanmasını önerdi. 

alt

Kırgızisan temsilcileri ZHOODAR OMOSHOV (sol başta), ULUKMAN BAPAEV (soldan 2.) ve NURLANBEK DAMİNOV (sağdan 2.)  Polatlı TO Başkanı ULVİ SAKARYA'ya (sağdan 3.) 19. TKG heyeti adına teşekkür ederek, ziyaret anısı olarak Kırgız kaftanı giydirdiler.

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına yirmiiki ülkeden katılan elli girişimci 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Polatlı Ticaret Odası'nı ziyaret ederek ikili iş görüşmeleri yaptı. 

Polatlı Ticaret Odası web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Polaltı Ticaret Odası facebook sayfasında yayınlanan özel habere ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

19. TKg programına Romanya'dan katılan  NAGİ GELAL (solda) Polatlı Ticaret Odası yöneticilerine heyet üyelerine göstermiş oldukları  yakın ilgi ve düzenlenen ikili iş göüşmelri nedneiyle teşekkür etti.  

NAGİ GELAL  Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrat Birliği  Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Köstence'nin turistik bölgesinde otel sahibidir. Büyük gruplar için özel  lokanta işletmektedir. Aile işletmesi olarak tarımsal faaliyete de devam etmektedir.

alt

19. TKG programına Tacikistan'dan katılan MAYSA KLİCHOVA (sol başta) ve MAMURZHON SHARİPOV  (sağdan 2.),  ziyaret anısına Polatlı TO Başkanına yöresel resim sanatını gösteren bir armağan sudular. 

Milliyet Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberininin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

Haberler com sitesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Beyaz Gazete  haber sitesinde yayınlanan 19. TKG heyetinin  Polatlı TO ziyareti haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması önerilmektedir.  

Malatya Güncel Haber internet sitesinde yayınlanan ziyaret haberinin ayrıntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Son Dakika com haber sitesinde yayınlanan ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Palo.com internet sitesinde yayınlanan habet için lütfen tıklayınız. 

Yayındakiler com sitesinde yayınlanan ziyaret haberinin ayrıntılarına  bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Özbekistan'dan katılan ABRORJON AZIMOV (sol başta) ve AZİZ YODGOROV (sağdan 2.), Polatlı TO Başkanı ULVİ SAKARYA'ya  konuk severlikleri nedeniyle teşekür ederek, deri üzerine yapılmış bir resim sundular.        

alt

19. TKG programına Kosova'dan kataılan AGİM MUSTAFA (sol başta) ve LEVENT GAŞ  (sağdan 2.) Polaltı Ticaret Odası yöneticileri ile işbirliği fırsatlarını değerlendirmekten memnun oldular.

alt

19. TKG programına  Bulgaristan'dan katılan AYAN BASRİ SAKALLA (sol başta) ve DZHANER /CANER) HASANOV MEHMEDOV  (sağdan 2.) ziyaret anısına Polatlı TO yönetimine yöresel tahta işleme sundular. 

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan CANER HASANOV MEHMEDOV, 19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Polatlı TO Başkanı ULVİ SAKARYA  (sağ başta) 19. TKG üyelerini   Bozkurt Tarım Makineleri fabrikası ziyaretine eşlik ederek, yöneticilerle tanıştırdı.