alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na yirmiiki ülkeden katılan elli konuk girişimci için 14 Mayıs 2016 Cumartesi sabahı erken saatlerde Dr. FATİH MÜDERİSOĞLU rehberliğine Gordion Müzesi ve Kral Midas Mezar Odası ziyareti düzenlendi.   

alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan YELİK SOLTANAYEVA (solda) Kırgızistan'dan gelen TALANTBEK KEMELOV (ortada) ve NURLANBEK  DAMİNOV  (sağda) Gordion Müzesi salonlarında sergilenen antik döneme ait buluntuları ilgiyle incelediler.

alt

19. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (önde) özçekim/selfi yaparak, dönem arkadaşlarıının Frig Uygarlığı dönemine ait  arkeolojik eserler hakkında bilgi aldıkları sanat ve arkeoloji dersini belgeledi. 

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı'na Kosova'dan katılan LEVENT GAŞ (ortada)  antik dönem uygarlıklarına olan özel ilgisi nedeniyle Gordion Müzesi ziyaretinden çok memnun kaldı.

Bulgaristan'dan DZHANER HASANOV MEHMEDOV 19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

19. Türkçe Konuşan Girimciler programına katılan girişimciler  saat 09.00'da Polatlı yakınlarındaki müzede olabilmek için ,Ankara'daki otelden Cumartesi sabahı saat 07.00'de hareket etmeyi oybirliği ile kararlaştırdılar.   

alt

Irak'tan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ antik dönem eserler hakkında ayrıntılı bilgi almaktan memenun oldu. 

alt

Kazakistan'dan  (solda)  ve İran'dan (sağda) Kral Midas'ın Mezar Odası olarak kabul edilen  Gordion Timülüsü ziyaretini çok ilgi çekici olarak değerlendirdiler ve timülüse giriş tünelinden tarihin derinliğine yolculuk yaptılar.

alt

19. TKG heyetinin Polatlı programı küktür gezisi, mzüe ve timülüs ziyareti ile başlayıp, eşleştirme toplantıları ve fabrika ziyaretleri ile çeşitlenerek devam etti.