alt

11 Mayıs 2016 Çarşamba günü TOBB'un 72. Genel Kuruluna katılan 19. TKG üyeleri, toplantıya ev sahipliği yapan  TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniveristesi'nin  iç bahçesinde ilk selfi/özçekim için biraraya geldiler.

19. TKG programına KKTC'den katılan NECATİ ÖZKAN (önde) program akışına bağlı olarak zaman zaman dönem arkadaşları ile selfi/özçekim  yaparak özel bir albüm oluşturdu.

alt

TOBB tarafında düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına yirmiiki ülkeden katılan elli girişimci 14 Mayıs 2016 Cumartesi sabahı Polatlı yakınlarındaki Gordion antik kentinden çıkan arkeolojik eserlerin sergilendiği Müze'nin bahçesinde NECATİ ÖZKAN'ın selfi denemesi için yeşil çimlere uzandılar.

alt

19. TKG heyetinin  11 Mayıs 2016 Çarşamba günü akşam üzeri Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliğinde  gerçekleşen "Deniz Dünyası' ziyareti KKTC'den NECATİ ÖZKAN tarafından selfi/özçekim  ile belgelendi.

alt

Altındağ Belediyesi Meclis başkan Vekili MEHMET EMİN AYAZ ev sahipliğinde gerçekleşen tarihi  Hamamönü bölgesi resterasyon projesi gezisi de selfi/özçekim albümünde yerini aldı.

alt

19. TKG programınakatılan konuklar,  üniversite ziyareti ve Girişimcilik dersi sonunda  Kocaeline doğru yola çıkmadan önce OBB ETÜ Rektör Yardımcısı  Prof. Dr YUSUF SARINAY'a ev sahipliği nedeniyle teşekkür ettiler. 

19. TKG programına katılan konuk girişimciler için "Girişimcilik Nedir"  başlıklı sunum 15 Mayıs 2016 Pazar günü  öğleden sonra TOBB ETÜ'de düzenlendi. 

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.