alt

19. TKG programına İran'ın Tebriz şehrinden katılan  (solda) ve Kosova temsilcileri (ortada) ve (sağda) 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleşen Polatlı ziyaretinde  programın ayrıntılarından ve heyete gösterilen özel ilgiden memnun kaldılar.  

alt

Kazakistan temsilcileri MARAT  SHYRYMBAYEV (solda) ve YELİK SOLTANAYEVA (sağda) Irak'tan  AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (ortada) ile Polatlı ziyaretlerinde TKG dostluğu fotoğrafında buluştular.    

19. TKG heyetinin Polatlı  ziyareti haberine ait ayrıntılara ulaşmak için  Polatlı  Ticaret Borsasını web sayfasına ait bu linkin  ziyaret edilmesi önerilmektedir.      

alt

19. TKG heyetinin Polatlı ziyaretine eşlik eden TOBB ETÜ Dış İlişkiler Müdürü AYŞENUR KİBRİTİÇİ (solda), Özbekistan'dan ABRORJON AZIMOV'a  (sağda) ile uluslararası öğrencilere sağlanan  olanaklar konusunda bilgi verdi. 

alt

Kırgızistan'dan ULUKMAN BAPAEV (solda) ve ZHOODAR OMOSHOV  (sağda) Polatlı Ticaret Borsası tarafından ikram edilen öğle yemeğinden sonra Mayıs güneşinden yararlanmak için çaylarını lokantının terasında içmeyi tercih etti.  

alt

19. TKG  programına  katılan girşimciler, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Gordion Müzesi'nin bahçesinde KKTC'den NECATİ ÖZKAN'ın selfi/özçekim fotoğrafında biraraya geldiler.    

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan  CANER HASANOV MEHMEDOV, 19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Polatlı Ticaret Odası Genel Sekreteri SİBEL ÖZEKEN  (solda)  Polatlı Ticaret Borsası'nın  ev sahipliğinde düzenlenen  öğle yemeği sırasında heyet üyelerini ziyaret ederek,  akşam üzeri TO salonlarında düzenlenecek eşleştirme toplantısının hazırlıkları  hakkında bilgi verdi.