alt

13 Mayıs 2016 Cuma günü Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerine katılan Iraklı girişimciler AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sol başta), MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (soldan 2.) ve HIDAYAT BAKR QANBAR ve 19. TKG heyetinin Ankara programına eşlik eden 15. TKG üyesi İSAM ABBAS MUDRAB- ESAM VENDAVİ (sağdan 3.) Musul şehrinden 9. TKG üyesi MAZEED M.A. AZEZ–MAZEED KASAP OGLO  (sağdan 2.) ve14. TKG programı katılımcısı ALİ SHUGGA AL RAWİ (sağ başta) ATO  Başkan  Vekili KORAY  GÜNGÖR ŞANAL'a (soldan 4.) teşekkürlerini sundular.

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar 13 Mayıs 2016 Cuma günü öüleden sonra, Ankara Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Heyet üyelerine ATO'nun tanıtımı yapıldı, faaliyetleri hakında bilgi sunuldu ve ikil iiş göüşmeleri düzenlendi.  

Ankara Ticaret Odası'nın web sayfasında yayınlanan fotoğraflı  eşleştirme toplantısı haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

 ATO Congresium’da 13 Ekim 2016 Cuma günü yapılan Türkçe Konuşan Girişimciler Eşleştirme Toplantısı’na 22 ülkeden 50 iş adamı katıldı. Gıda, tarım ve hayvancılık, inşaat ve inşaat malzemeleri, makine, tekstil, turizm, kimya, finans, elektrik-elektronik gibi farklı sektörleri temsil eden konuk iş adamları, aynı sektörlerde iş yapan ATO üyeleriyle bir araya gelerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

Miiliyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine  bu linkten ulaşılmaktadır. 

Hür24 internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

Haberler com sitesinde yayınlanan ATO ziyareti haberine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Memleket internet sitesinde yayınlanan haberin ayrntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Palo internet sitesinde yayınlanan ziyaret  haberi için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

Sektör Ankara haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

19. KG programına Bulgaristan'dan katılan  girişimciler AYAN BASRI SAKALLA  (sol başta), heyet başkanı ŞENER SABRİ (sağdan 2.) ve  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  (sağ başta) ATO müzesine sergilenmek üzere yöresel işlemeli bir tabak sundular. 

DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Ankara Ticaret Odası ziyaretini ve  ikil iş görüşmelerini düzenleyen ATO Dış İlişkiler ve Dış Ticaret Müdürü FERHAT AKYÜZ (solda) ve Müdür Yardımcısı MÜGE İNAL ÖZKURT (sağda) proram tamamlanınca, yoğun yağmura rağmen heyet otobüsüne kadar gelerek, konukları uğurladılar. 

Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi Ekonomize'nin internet stesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

ATO Kurumsal  sayfasında yayınlanan İkili iş görüşmeleri fotoğraflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Güncel Haber sitesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

19. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sol başta), AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (soldan 2.) ve  HIDAYAT BAKR QANBAR (sağ başta) verimli geçen iş görüşmeleleri nedeniyle ATO yönetimine teşekkür ettiler.    

Diyar-ı Türk TV İnternet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

AnkaraTicaret Odası  Yönetim kururlu Başkan vekili KORAY GÜNGÖR ŞANAL (ortada) 19. TKG heyet başkanı ŞENER SABRİ (sağda) ve DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı ERİON CEREKJA'ya  (solda) heyetin zyareti nedeniyle teşekkürlerini kahve fincanı takımı ve çikolata sunarak ifade etti.