alt

19. TKG programına Karadağ'dan katılan FARİS MURATOVİÇ (sağ başta) ve Sırbistan'ın Sancak bölgesinden MİRSAD JAVOROVAC (sağdan 2.)  ATO ev sahipliğinde düzenlenen eşleştirme toplantısında Ankaralı girişimcilerle yararlı görüşmeler yaptılar.  

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar 13 Mayıs 2016 Cuma günü öğleden sonra, Ankara Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Heyet üyelerine ATO'nun tanıtımı yapıldı, faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu ve ikili iş görüşmeleri düzenlendi.  

alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan YELİK SOLTANAYEVA (sol başta),  Kırgızistan delegeleri  TALANTBEK KEMELOV  (soldan 2.) ve NURLANBEK  DAMİNOV (soldan 3.)  ATO tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinde yeni bağlantılar kurmaktan memnun oldular.   

Ankara Ticaret Odası'nın web sayfasında yayınlanan fotoğraflı  eşleştirme toplantısı haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen eşleştirme toplantısına ktılan 19. TKG üyeleri HIDAYAT BAKR QANBAR (soldan 2.),  MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (soldan 3.) ve AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD'a (sağdan 3.),  Mususl'dan 14. TKG üyesi ALİ SHUGGA AL RAWİ  (sağ başta) ve  Kerkük'ten 15. TKG üyesi İSAM ABBAS MUDRAB- ESAM VENDAVİ ( (sağdan 2.) eşlik ettiler.  

Miiliyet Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine  bu linkten ulaşılmaktadır. 

Hür24 internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

Haberler com sitesinde yayınlanan ATO ziyareti haberine bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Memleket internet sitesinde yayınlanan haberin ayrntılarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

Palo internet sitesinde yayınlanan ziyaret  haberi için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

Diyar-ı Türk TV internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür. 

alt

Ekonomi ve İş Dünyası Dergisi Ekonomize'nin internet stesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

ATO Kurumsal  sayfasında yayınlanan İkili iş görüşmeleri fotoğraflarına ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Güncel Haber sitesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

Ankara Ticaret Odası ziyaretini ve ikili iş görüşmelerini düzenleyen ATO Dış İlişkiler ve Dış Ticaret  Müdürü FERHAT AKYÜZ (solda) ve Müdür Yardımcısı MÜGE İNAL ÖZKURT (sağda) heyet üyeleri ile yakından ilgilendiler.

alt

19. KG programına Bulgaristan'dan katılan  girişimciler  heyet başkanı ŞENER SABRİ (sol başta), AYAN BASRİ SAKALLA  (soldan 2.)  ve  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  (soldan 3.)  eşleştirme toplantısında  Ankaralı  işadamları ile  işbirliği yapabilmenin koşullarını değerlendirdiler. 

DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.