alt

Makedonya'dan HASAN UMER (sol başta), Kırım temsilcisi ARSEN ISMAILOV (soldan 2.), Irak'tan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (soldan 3.) Kırgızistan'dan NURLANBEK  DAMİNOV (soldan 4.) ve Sırbistan'ın Sancak bölgesinden  MİRSAD JAVOROVAC (sağ başta), isanbul Boğazı teke egzisi sırasında 19. TKG programına Karadağ'dan katılan  FARİS  MURATOVİÇ'in (önde) İözçekim/selfi fotoğrafına neşelerini de yansıttılar. 

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler için 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü İstanbul Boğazında tekne gezisi düzenlendi.

alt

TOBB  tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. Türkçe Konuşan girişimciler programına yirmiiki ülkeden katılan elli girişimci İstanbul Boğazı tekne gezisinde neşeli anlar paylaştılar.

alt

Irak'tan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sol başta) Kosova'dan LEVENT GAŞ (soldan 2.) ve AGİM MUSTAFA (sağdan 3.), Kırgızistan'dan ELVİRA BOROMBAEVA (soldan 3.) ile DEİK Arnavutluk Türkiye İş Konseyi Başkanı ERİON CEREKJA (sağdan 2.)  tekne gezisinin başlamasını Kabataş İskelesinin yoğun trafiğini güverteden izleyerek, birlikte beklediler. 

alt

Makedonya'dan HASAN UMER (solda), Azerbaycan temsilcisi EMİL ISMAYILOV (ortada) ve Kırım'dan ARSEN ISMAILOV (sağda) İstanbul Boğazaı manzarasında TKG dönem arkadaşlıkklaını bu fotoğrfa karesinde  belgelediler. 

alt

2. TKG programı heyet başanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST  (sol başta) 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü öğleden sonra düzenlenen tekne turunda  12. TKG programına Ukrayna'dan katılmış olan YULİYA KUCHMA (soldan 2.), 19. TKG programına Kazakistan'ın Almaty şehrinden katılan YELİK SOLTANAYEVA  (sağdan 2.) ve Kırgızistan'dan ELVİRA BOROMBAEVA (sağ başta) ile sohbet etti. 

alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılanNURLANBEK  DAMİNOV (solda) Boğaz kıyısıdaki tarihi binalar hakkınde bilgi veren  rehber LALEHAN KARADENİZ'in açıklamalarını  ilgiyle  dinledi.

alt

HASAN UMER (solda),19. TKg programına Afganistan'dan katılan  dönem arkadaşları ile tekne gezisi sırasında FAZEL RAHMAN ORAZ  (ortada) ve        NECİBULLAH ATAI (sağda) ile payaştıkları neşeli anları selfi/özçekim ile belgeledi. 

alt

Arnvautluk'tan ERİON CEREKJA (solda), İstanbul Boğazaı gezisi sırasında, Makedonya'dan HASAN UMER'in dönem arkadaşlıklaraınıbelgelmekiçin özenle yaptığı selfi/özçekim albümünde bu fotoğrfa ile  yer aldı.