alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan YERBOL JABOLDİNOV (sağ başta), MARAT SHYRYMBAYEV (sol başta), DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sağdan 2.) ve YELİK SOLTANAYEVA (soldan 2.) TOBB Şeref Belgesi ve  Plaketi Töreni sırasında T.C. Cumhurbaşkanına Kazak kaftanı ve kalpağı sunma ortamı bulmayı heyecanla beklediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) 10, 20 ve 33'üncü yılını doldurmuş delegelere yönelik "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni", 10 Mayıs 2016 Salı günü TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katımıyla TOBB konferans salonunda gerçekleştirildi.​

alt

19. TKG programına Özbekistan'dan katılan ABRORJON AZIMOV  (sağ başta) ve AZİZ YODGOROV (sağdan 2.) plaket törenini İran temsilcisi MORAD SAR KHEİR KHİABANİ  (sağdan 3.) ile birlikte izlediler.   

TOBB'un 72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Törenine ait farklı fotoğraflara TOBB web sayfasındaki Fotoğraf Galerisi'ne ait  bu linkten ulaşılmaktadır. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar Bulgaristan'da gelen DZHANER (CANER) HASANOV MEHMEDOV  (4. sırada, soldan 3.) tarafından açılan özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir.  19. TKG ailesine çok zengin bir fotoğraf arşivi sunan değerli arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.19. TKG fotoğraf albümlerine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

Batı Trakya'dan SELAHATTİN AYVAZ (solda) ve Irak'tan HIDAYAT BAKR QANBAR (ortada) ve MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağda)  plaket törenini 19. TKg heyeti üyelerine ayrılan özel bölümde  birlikte izlediler. 

19. TKG programına katılan konuk girişimciler 10 Mayıs 2016 Salı günü TOBB binasında düzenlenen "72. Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni"ne katılarak, TOBB camiasını yakından tanıma fırsatı buldu.

alt

19. TKG programına Afganistan'dan katılan FAZEL RAHMAN ORAZ (sol başta), NECİBULLAH ATAI (sağdan 2. ve MOHAMMAD BAKHSHİ (sağ başta), Türkmenistan temsilcileri AGAMYRAT RAHMANOV (soldan 2.), ARSLAN AKMYRADOV (sağdan 3.) ve ALTYN NURMUHAMMEDOVA  (sağdan 4.) le Tacikistan'dan MAYSA KLİCHOVA (soldan 3.) plaket töreninden sonra sahnede grup fotoğrafında buluştular. 

alt

İran'ın Tebriz kentinden HAMİD HOSSEİNPOUR SARMADİ  (sol başta), heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ  (sağdan 3.) ve Tacikistan temsilcileri MAMURZHON SHARİPOV (sağdan 2.) ve MAYSA KLİCHOVA (sağ başta) plaket töreninin sonunda günün olaylarını birlikte değerlendirdiler.

TOBB tarafından düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycan'dan katılan SAMİR NATIQOGLU ISGANDAROV (soldan 2.) 19. TKG programına katılan konuk girişimcilere Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreninde eşilk ederek, deneyimlerini paylaştı.

alt

Karadağ'dan FARİS  MURATOVİÇ (sol başta), Azerbaycan'dan EMİL ISMAYILOV (soldan 2.) Kırım'dan ERNEST ABKELİAMOV (soldan 3.), KKTC'den NECATİ ÖZKAN (sağdan 2.) ve Moldova temsilcisi MİHAİL PAŞALI (sağ başta) plaket törenine ilişkin gözlemlerini paylaştılar. 

alt

Özbekistan'dan AZİZ YODGOROV (solda), TOBB başkanı tarafından 19. TKG programına katılan dönem arkadaşlarıyla birlikte  72. Genel Kurul Şeref Belgesi ve Plaket Törenine özel konuk statüsünde davet edilmekten duyduğu memnuniyeti belirtti.        

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 9-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenelenen "19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı"na yirmiiki ülkeden elli kişi katılmıştr.