alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ  (sağda) 11 Mayıs 2016 Perşembe günü  yapılan açılış oturumuna katılan Dışişleri Bakanlığı'nın temsilcisi İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı, Kafkasya ve Orta Asya Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR'e  (solda) yöresel bir armağan sunarak, heyet üyelerinin özel teşekkkürlerini  iletti.


alt

ŞENER SABRİ'nin 19. TKG programına katılması Bulgaristan'da da yankılandı ve Türk Bulgar Ticaret ve Sanayi Odası web sayfasında haber olarak yayınlandı.

TBTSO Haskovo bölge başkanı  ŞENER SABRİ'nin 19. TKG programına katılması hakkındaki fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.   

alt

19. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (solda) İstanbul Ticaret  Borsası ev sahipliğinde 18 Mayıs 2016 Çarşamba akşamı düzenlenen  çalışma yemeğinde  Başkan Yardımcısı İLHAN KOYUNSEVEN  (sağda) tarafından çini tabak armağaz edildi. 

ŞENER SABRİ İstanbul Ticaret Borsası tarafından düzenlenen akşam yemeğine  karısı FATMEGÜL HÜSEYİN  ile birlikte katıldı. 

İstanbul ticaret Borsası'nın web sayfasında yayınlanmakta  olan 19. TKG heyetinin ziyareti  haberine ve farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (solda)  Kırgızistan'dan TALANTBEK KEMELOV (sağda) 13 mayıs 2016 tarihinde ziyaret ettikleri Beştepe Millet  Camii'nin mimarisini çok beğendiler.      

alt

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kıcaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen 19. TKG programında  heyet başkanlığı görevini üstlenmiş olan ŞENER SABRİ  Bulgaristan'ın  Haskovo şehrinde yaşamaktadır. Ev tekstili, sanayi tekstili, otel ve restoranlar için tekstil ürünleri, tekstil dokuları üretimi, ithalatı ve ihracatı yapan şirket sahibidir. Ayrıca antrepo sahibidir ve depoculuk, antrepoculuk hizmeti vermektedir. Uluslararası ticaret yaparak başta tekstil olmak üzere çok sayıda ürün gruplarıyla yurt içinde ve yurt dışında alım satım yapmaktadır.