alt

TOBB tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan  MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sol başta), HIDAYAT BAKR QANBAR (soldan 2.) ve AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sağ başta), Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı  FAİK YAVUZ'a (sağdan 2.) ziyaret anısına geleneksel Türkmen giysisi armağan etti.


Ankara Ticaret Borsası  Başkanı  ve TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi FAİK YAVUZ 'un ev sahipliğinde  19. TKG programına katılan heyet üyeleri onuruna 11 Mayıs 2016 Perşembe akşamı düzenlenen akşam yemeğinde Ankara Döneri  ikram edildi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Polatlı, Gebze, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına yirmiiki ülkeden katılan elli konuk girişimci Ankara Ticaret Borsası tarafından işletilen Et  Borsası tesislerini gezdi ve yöneticilerden bilgi aldı.  

Pusula Haber sitesinde yayınlanan ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Milli İrade sitesinde yayınlanan ziyaret haberine  ulaşmak için bu linkkin tıklanması yeterli olacaktır.  

alt

Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı MEHMET KAYA (soldan 5.), 19. TKG heyeti onuruna verilen akşam yemeğine katılarak, konuk girişimcilerle tanıştı.  

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan  CANER HASANOV MEHMEDOV, 19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Ankara Ticaret Borsası yayın oganı Borsavizyon Dergisinin 112. sayısının 14. ve 15.sayfalarında 19. TKG heyetinin ziyareti fortoğraflı haber olarak yayınlanmıştır. Borsavizyon Dergisine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

19. TKG programına Moldova'dan katılan  Gagavuzya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı MİHAİL PAŞALI  (solda) Ankara Ticret Borsası Başkanı FAİK YAVUZ'a (sağda) işbirliği önererek, üyeleri ile birlikte Gavauzya'yı ziyate etmeleri için davet etti.   

alt

19. TKG programına Kazakistan'dan katılan YELİK SOLTANAYEVA (solda) ve DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sağda) ATB Genel Sekreteri EYÜP ŞENOL  ÖMEROĞLU'na  (ortada)  heyet üyeleri için  düzenlemiş olduğu ET Borsası ziyareti ve akşam yemeği nedeniyle özel olarak teşekkür ettiler. 

alt

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan TALANTBEK KEMELOV (sol başta) ve ULUKMAN BAPAEV (sağdan 2.) ATB  tarafından düzenlene akşam yemeğinde, Ankara programından sonra ülkesine dönecek olan KKTC temsilcisi NECDET ERGÜN'e dönem arkadaşlıklarının anısına keçeden yapılmış duvar panosu armağan ettiler. Afganistan'dan  MOHAMMAD YOUSUF YOUSUFI  (sağ başta)  bu dostluk anına memnuniyetle eşlik etti.