19. TKG programına Kosova'dan katılan AGİM MUSTAFA  (soldan 2.) ve LEVENT GAŞ (sağdan 2.) 13 Mayıs 2016 Cuma günü OSTİM  Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinde tanıştıkları firma yöneticileri ile yararlı görüşmeler yaptılar.

TOBB tarafından  düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girişimciler, Ankara'da bulundukları sırada; 5 bin işletme, 17 ana sektörün bulunduğu, 50 binden fazla kişinin istihdam edildiği, başkentin girişimci merkezi OSTİM'i de ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

19. TKG programına Moldova'dan  katılan Gagavuzya Tİcaret  ve Sanayi Odası Başkanı MİHAİL  PAŞALİ (sağda) OSTİM Başkanı ORHAN AYDIN'a (solda), temsil ettikleri kurumlar arasında işbirliği yapılmasını önerdi.

OSTİM OSB  yöneticileri tarafından karşılanan 19. TKG programı katılımcıları  OSTİM'i tanıtım filmini izledi ve  yapılan sunumu  dinledi.

Sunumun ardından bölge sanayicileri kendilerini tanıtarak, faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi verdi  ve yeni işbirlikleri kurmak için  hazır olduklarını belirti.

OSTİM web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Karadağ'dan FARİS  MURATOVİÇ (sol başta), Sırbistan'ın  Sancak Bölgesinden  MİRSAD JAVOROVAC (soldan 2.) ile Özbekistan'dan katılan AZİZ YODGOROV (soldan 3.)  ve ABRORJON AZIMOV (sağdan 2), Ankaralı firmalarla tanışmaktan memnun oldular.

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan SHENER SABRİ  (soldan 2.), DZHANER HASANOV MEHMEDOV (sağdan 2.) ve AYAN BASRI SAKALLA (sağ başta)  OSTİM üyesi firmalarla birlikte görüştüler.

19. TKG programına Bulgaristan'dan  katılan  CANER HASANOV MEHMEDOV, 19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Batı Trakya temsilcisi SELAHATTİN AYVAZ  (soldan 2.) ve Bosna Hersek temsilcileri EDIN BJELOPOLJAK (soldan 3.) ve ALMİR MUKACA             (sağdan 3.) iş görüşmelerine katılan firmaların  tanıtım kataloglarını ilgiyle incelediler ve üretimleri hakkında firma yetkililerine ayrıntılı  sorular  yönelttiler.

OSTİM toplantısında 19. TKG heyetine eşlik eden, Irak Kerkük'ten 15. TKG  üyesi İSAM ABBAS MUDRAB-ESAM VENDAVİ (solda) hemşerileri HIDAYAT BAKR QANBAR (ortada) ve MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağda) ile deneyimlerini paylaştı ve yararlı yönlendirmeler yaptı.

OSTİM Organize Sanayi Gazetesinin Mayıs 2016 sayısının 9. sayfasında yeralan ziyaret ve protokol imza töreninin fotoğraflı haberine ulaşmak için lütfen bu linki tıklayınız.