alt

Konuk heyet onuruna Kocaeli Sanayi Odası tarafından  16 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı KSO sosyal tesisleri Club Bithynia’da düzenlenen yemek sırasında 19. TKG programına Türkmenistan'dan katılan AGAMYRAT RAHMANOV için sürpriz doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.  


 

alt

Kocaeli ziyareti sırasında 19. TKG programı heyet  başkanlığı görevini üstlenen DEİK Arnavutlık Türkiye İş Konseyi başkanı ERİON CEREKJA  (soldan 6.) Latin müziği konserini Kocaeli Sanayi Odası Başkanı AYHAN ZEYTİNOĞLU (soldan 5.)  ve Kocaeli SO Meclis Başkanı HASAN TAHSİN TUĞRUL (soldan 4.) ile birlikte izledi. 

alt

Kazakistan'dan YELİK SOLTANAYEVA (sol başta) ve Kırgızistan'dan ELVİRA BOROMBAEVA (soldan 2.) Kocaeli Sanayi Odası'nın sosyal tesislerinde bahçede düzenlenen Latin Müziği dans gösterisi ve konserini birlikte izlediler. 

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Avrupa Günü kutlama  etkinlikleri kapsamında 16 Mayıs 2016 Pazartesi akşamı KSO'nın  sosyal tesislerinde düzenlenen Luis Ernesto Gomez & Gülseren Gomez - Latin Jazz Band grubu tarafından verilen konsere ve dans gösterisine  19. TKG heyeti üyelerini de davet etti. Konserde ayrıca  Kocaeli Sanayi Odası Oda Orkestrası da sahne alarak, sevilen parçaları seslendirdi.

Kocaeli Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Haberler Com sitesinde yayınlanan Avrupa Günü Konseri haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

19. TKG  heyetinin de konseri izlediğine yayaınladığı haberde  yer veren Sosyal Kocaeli haber sitesinin fotoğraflı haberine ulaşmak  için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

19. TKG programına Moldova'dan katılan Gagavuzya TSO Başkanı MİHAİL PAŞALI (soldan 3.) Avrupa Günü kutlamaları kapsamında gerçekleşen Latin Müziği konseri ve latin Dansları gösterisine  dönem arkadaşları ile birlikte katıldı. 

Demokrat Kocaeli haber sitesinde yayınlanan fotoğraflı konser haberinin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

Çağdaş Kocaeli sitesidne yayınlanan konser haberine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

alt

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.