alt

Türk Keneşi Genel Sekreter Yardımcısı ÖMER KOCAMAN  ve beraberinde Proje Direktörü ZAMİN ALİYEV 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü istanbul Ticaret Borsası tarafından düzenlenen çalışma yemeğine katılarak, 19. TKG programına katılan konuk girişimcilere sunum yaptılar. Kurumun faaliyetleri hakkında konuklara bilgi vererek, sorularını yanıtladılar. 

alt

Tacikistan'dan MAMURZHON SHARİPOV  sol başta), Afganistan'dan MOHAMMAD BAKHSHİ (soldan 2.), Bulgaristan'dan CANER HASANOV MEHMEDOV (sağdan 3.) ve Batı Trakya'dan SELAHATTİN AYVAZ (sağdan 2.) TükKonseyi yöneticileri tarafından yapılan sunumu dikkatle izlediler.  

Merkez ofisi  ve çalışma grupları İstanbul'da bulunan Türk Dil Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi'nin faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşamak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

alt

Türk Keneşi  Türk Dili Konuşan Ülkeler İşbirliği Konseyi (Türk Konseyi - TDİK),   Türk dili konuşan ülkeler arasında kapsamlı işbirliğini teşvik etmek amacı ile uluslararası bir örgüt olarak 2009 yılında kurulmuştur.

Türk Konseyi`nin kurucu üyeleri Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan ve Türkiye`dir. 

Türk Konseyi'nin  web sayfasında yayınlanan toplantı haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

alt

İstanbul Ticaret Borsası  İdari ve Sosyal İşler Müdürü NİLÜFER  KAMAR (solda) 19 Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konukların onuruna tarihi binada  düzenlemiş olduğu akşam yemeğinde Türk Konseyi'nin  yöneticilerini de ağırlayarak, sunum yapmaları için gerekli ortamı hazırlamıştır. 

İTB  web sayfasında yayınlanmakta  olan 19. TKG heyetinin ziyareti  haberine ve farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşmak mümkündür.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.