alt

19. TKG programına İran'ın Tebriz kentinden katılan NASSER POUR ABBAS VAFA (solda) ve MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağda) İTB İdari ve Sosyal İşler Müdürü NİLÜFER  KAMAR'a heyet üyelerine gösterdiği özel ilgi ve zarif ev sahibeliği nedeniyle işlemeli bir  ahşap kutu armağan ederek, teşekkürlerini ifade ettiler.

İstanbul Ticaret Borsası 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konukları 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü Eminönü semtinde bulunan tarihi binasında  düzenlediği akşam yemeğinde ağırladı.

alt

İstanbul Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı  İLHAN KOYUNSEVEN  ve  Borsa Genel Sekreteri ALİ YAVUZ YİĞİT  konuklarla yakından ilgilenerek sorularını yanıtladı.

İstanbul Ticaret Borsası'nın web sayfasında yayınlanmakta  olan 19. TKG heyetinin ziyareti  haberine ve farklı fotoğraflara  bu linkten ulaşmak mümkündür.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

İstanbul Ticaret Borsası  İdari ve Sosyal İşler Müdürü NİLÜFER  KAMAR (solda) 19 Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konukların onuruna tarihi binada  düzenlemiş olduğu akşam yemeğinde Türk Konseyi'nin  yöneticilerini de ağırlayarak, sunum yapmaları için gerekli ortamı hazırlamıştır.