TOBB tarafından düzenlenen 19. Türkçe Konuşan Girşimciler programına katılan konuk heyet üyeleri 17 Mayıs 2016 Salı günü Gebze Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 19. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı GTO meclis salonunda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER  bölgenin sanayi ve tarihi dokusu hakkında bilgi aktardı. Konuk heyet üyeleri  Oda Başkanına ülkelerinden getirdikleri hediyelerini takdim ettiler. Program ikili iş görüşmeleri ile devam ettiler.

Gebze Ticaret Odası web sayfasında yayınlanan habere bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenlenen 19. TKG programına katılan konuk girişimciler Gebze Ticaret Odası ziyareti sırasında bölgenin  tanıtım filmini izlediler ve gebze'deki ekonomik faaliyetler  ve yatrırım ortamı konusunda yapılan sunumu ilgiyle dinlediler.

Haber 5 (N) sitesinde yayınlanan 19. TKG  heyetinin Gebze TO ziyareti konusundaki fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Bölge Haber Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Hedef Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

Marmara Gazetesinde yayınlanan haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linki ziyaret etmeniz önerilmektedir.

Gebze Ticaret Odası meclis salonunda yapılan tanıtım sunumları ve hediye takdim törenine katılan konuklar konuşmaları Oda üyeler iile birlikte dinlediler.

Arnavutluk'tan ERİON CEREKJA  (ön sırada, başta)ile şikinci sırada birarada oturan İran'dan NASSER POUR ABBAS VAFA (sol b aşta) ve REZA SADİGHZADEH (soldan 3.) , Romanya'dan NAGİ GELAL (soldan 2.) , Kazakistan'dan MARAT  SHYRYMBAYEV (soldan 4) ve YELİK SOLTANAYEVA (soldan 5.) Oda yöneticileri tarafından heyet üyelerine gösterilen yakın ilgiden memnun kaldılar.

19. TKG programına Kırgızistan'dan katılan ULUKMAN BAPAEV (sol başta), ELVİRA BOROMBAEVA (soldan 2.), TALANTBEK KEMELOV (sağdan 2.) ve NURLANBEK  DAMİNOV (sağ başta) ziyaret anısı olarak,  Gebze Ticaetodası Başkanına  Kırgızistan haritası şeklinde ahşap duvar saati armağan ettiler.

Darıca Gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere ulaşmak için bu linkin tıklanması önerilmektedir.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı NAİL ÇİLER (soldan 7.), konuk heyetle yakından ilgilendi ve heyet başkanı ŞENER SABRİ'ye  (sağdan 4.) ressam OSMAN HAMDİ Bey'in 'nin ünlü eseri  "Kaplumbağa Terbiyecisi" isimli tablonun ipek kumaş üzerine yapılmış baskısını armağan etti.

OSMAN HAMDİ  resmi görevlerinden ayrıldıktan sonra, Gebze sahilinde bulunan yazlık evine yerleşerek, resim çalışmalarını burada sürdürmüştü. Bugün evi ve atölyesi müze olarak halka açılmıştır.

Bulgaristan'dan  DZHANER HASANOV MEHMEDOV  19. TKG programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğrafları özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlemiştir. 19. TKG fotoğraf albümlerine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.