alt

Şanlıurfa TSO Genel Sekreteri FARUK YAŞAR (ayakta) 18. TKG heyetinin Urfa programının verimli geçmesi için özel çaba gösterdi ve heyet üyeleri ile yakından ilgilendi. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 7 Mayıs 2015 Perşembe günü Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

alt

Kırgızistan'dan katılan  ZAVURBEK TURMANİDZE (soldan 2.),  MİRBEK KAZANBAKOV (sağdan 2.), SHAİLOBEK ASANOV  (sağdan 3.)  ve MAMBET SADYROV (sağ başta)  18. TKG heyetini bir yıl önceden Şanlıurfa'ya davet eden ve programın gerçekleşmesi için  çözverili ve sürekli bir çaba gösteren Dış Ticaret görevlsisi GÖZDE NACAR' a konuk girişimciler adına teşekkür ederek, Kırgız Ecesi kaftanı giydirdiler.

alt

18. TKG programına Rusya Federasyonu'na bağlı Özerk Cumhuriyetler adına katılan Çuvaşistan'dan  RUSTAM ZAKHADİNOV  (sol başta), Tataristan temsilcileri NURİSLAM ZARİPOV (soldan 2.) ile MARSEL SABIROV (sağ başta) ve  Başkurdistan'dan katılan İLNUR SHANGAREEV (soldan 3.) ve SALAVAT MUTALOV (sağdan 3.) Şanlıurfa TSO yetkiilerine ziyaret anısına yerel armğanlar sundular. 

Şanlıurfa TSO web sayfasında yayınlanmakta olan haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

18. TKG programına katılan Kırgızistan heyeti Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odsı Yönetim Kururlu Başkan Yardımcısıs İBRAHİM ULUDAĞ'a Kırgız kalpağı giydirdi.  

18. TKG heyeti Başkanı Aşmanya'dan SALİH TAŞDiREK, hediye takdim törenine eşlik etti. 

Ukrayna'dan  TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG programına Gürcistan'dan kataılan GURAM GOGUA solda) Şanlıurfa TSO  Başkan Yardımcısı İBRAHİM ULUDAĞ'a (sağda) ülkesini tanıtan bir katalog kitap armağan ederek, Urfalı işadamları heyetini  ilk fırsatta başkent Tiflis'te görmek istediklerini ifade etti.  

Şanlıurfa TSO web sayfasında yayınlanmakta olan haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Romanya'nın Köstence ilinden katılan NURETTİN EMURLA (ortada) Romanya Müslüman Tatar Türkleri Demokrata Birliği üyesidir. 

Şanlıurfa Haber Türk tarafından yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine ulaşmak için bu linin tıklanması yeterli olacaktır. 

Urfa Gündem internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır. 

Şanlıurfa Com internet sitesinde yayınlanan  ikii iş görüşmeleri haberi için bu linkin tıklanması gerekmektedir. 

alt

18. TKG programı heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (sağda) Şanlıurfa TSO Başkan Yardımcısına  konuk girişimcilere gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederek, Almanya'da Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı Hanau TSO'nun ablemli çikolatasından sundu.

Şanlıurfa TSO ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmeleri çok başarılı geçmiş ve verimli bağlantılar kurulmuştur. Bu konuda TKG web sayfamızda yayınlanan habere ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.