Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  tarfından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına yirmibir ülke ve beş özerk bölgeden katılan konuk girişimciler Şanlıurfa Ticaret Borsası'nı 7 Mayıs 2015 Perşembe günü ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı MEHMET KARA'ya (soldan 2.) kaftan ve kalpak giydirdiler.

Şanlıurfa TSO'da görev yapan GÖZDE NACAR 18. TKG heyetinin ev sahibeliğini üstelenerek, Ticaret borsasaı ev sahipiğinde gerçekleşen "Sıra Gecesi" eğlencesinde eşi (soldan 3.), ile birlikte Irak'tan gelen konuklardan BİLAL IZADDIN MOHAMMED  (soldan 2.) ve YOUNUS ADNAN YOUNUS'a (sağdan 2.) eşlik ettiler.

Borsa Başkanı MEHMET KAYA konuk heyet üyelerini Cevahirhan'da müzikli akşam yemeğine davet ederek, Urfa'nın ünlü geleneksel "Sıra Gecesi" eğlencesi ile tanışmalarını sağladı.

Şanlıurfa Ticret Borsası'nın web sayfasında yayınlanmakta olan 18. TKG heyetinin Borsasyı ziyareti haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Batı Trakya'dan ALİ CHAF ALİ  (sol başta), KKTC'den BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI (soldan 2.)  ve GİZEM ÇELİKER (soldan 3.), Sırbistan'dan MUŞO TURKOVİÇ (soldan 4.), Arnavutluk'tan  ZAMİR CUNGU (soldan 5.) ve Kosova'dan EDİS BUNJAKU (soldan 6.) Şanlıurfa Ticaret Borsası ev sahiliğinde düzenlenen "Sıra Gecesi" etkinliğinde  birlikte eğlendiler.

Kırgızisdtan'dan Ahıska Türkü ZAVURBEK TURMANİDZE(sol başta) ve Ukrayna'dan katılan Kırım Tatarı ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA (soldan 2.)  ve Kazakistan'dan FAZYLBEK  MUSTANOV (soldan 3.) ilk kez katıldıkları "Sıra Gecesi" eğlencesinden çok memnun kaldılar.

Ukrayna'dan TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Sıra Gecesi etkinliği bileolsa, TKG programının akışı ve yeni etapların kontrolu işine dikkatle devam etmek gerekiyor.