18. TKG programına Almanya'dan katılan PINAR ÖZYILMAZ (solda) Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri KÜRŞAT ÖNCÜ'ye (sağda) çok verimli geçen Gaziantep ziyareti nedeniyle, dönem arkadaşları adına teşekkürlerini ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programıa katılan heyet üyeleri 8 Mayıs 2015 Cuma günü Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Gaziantep Sanayi Odası web sayfasında yayınlanmakta olan haberin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (sağda) Gaziantep Sanayi Odası Genel Sekreteri KÜRŞAT GÖNCÜ'ye  (solda) heyet üyelerine gösterilen yakın ilgi ve  ikili iş görüşmeleri düzenlenmesi nedeniyle teşekkür ederek, almanya'da Başkan Yardımcısı  olarak görev yağtığı Hanau TSO  ablemli çikolata sundu.

Hakimiyet  Gazetesinde yayınlanan fotograflı habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Gaziantep Sabah intermet gazetesinde yayınlanan fotograflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Edep Haber internet gazetesinde yayınlanan fotograflı habere bu link tıklanarak ulaşılmaktadır.