18. TKG programına Rusya Federasyonu'na bağlı Özerk Cumhuriyetler adına katılan Çuvaşistan'dan  RUSTAM ZAKHADİNOV  (soldan 2.), Tataristan temsilcileri NURİSLAM ZARİPOV (sağdan 2.) ile MARSEL SABIROV (soldan 3.) ve  Başkurdistan'dan katılan İLNUR SHANGAREEV (sol başta)  ve SALAVAT MUTALOV (sağ başta) Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı AHMET TİRYAKİOĞLU'na (sağdan 3.) ziyaret anısına işlemeli  başlık ve yöresel bal sundular.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul illerinde düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk giirşimciler Gaziantep Ticaret Borsası'nı 8 Mayıs 2015 Cuma günü ziyaret etti.

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kazakistan'dan katılan ALMAS TOXANOV  (solda) ve  FAZYLBEK  MUSTANOV (sağda), Gaziantep TB Başkanı AHMET TİRYAKİOĞLU'na   (ortada) uluslararası yarışlarda çok başarılı dereceler elde eden Astana Bisiklet Takımı'nın formasını sundular.

Gaziantep Ticaret Borsası web sayfasında yayınlanmakta olan  ziyaret haberinin ayrıntılarına ve farklı fotoğraflara bu linkten erişim mümkündür.

18. TKG programında heyet başkanı  görevini üstlenen Almanya'dan SALİH TAŞDİREK (ayakta) , Gaziantep TB yöneticilerine heyet üyelerine göstermiş oldukları yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerini sundu.

Gaziantep Ticaret Borsası yöneticileri 18. TKg heyetini ertesi gün  9 Mayıs 2015 Cumartesi günü ünlü kebab ve baklava lokantası Bişirici'de konuk etti.

Ukrayna temsilcisi TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA) tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya Bölgesinfdn katılan ALİ CHAF ALİ (solda) ve MOUSTAFA GKIOUNER  (sağda) Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı AHMET TİRYAKİOĞLU'na Gümülcine'de Türk köylüleri tarafından yetiştirilen tütün  balyasını anı olarak sundular.

18. Türkçe Konuşan Girişimcile rprogramına İran'ın Tebriz şehrinden katılan AMİR ZAREİ (sol başta) ve MOHAMMAD HOSSEIN NARAGHI (soldan 2.) Gaziantep Ticaret Borsası yöneticilerinin heyet üyelerine göstermiş olduğu yüksek ilgiden çok memnun kaldılar.

Gaziantep Ticaret Borsası yetkilileri 18 TKG üyelerine sabah kahvaltısı hazırlayarak, Gaziantep'in ünlü katmerini ve baklavasını ikram etti.

18. TKG heyetinin Gaziantep Ticaret Borsası ziyareti Haberler Com sitesinde  yayınlanmaktadır. Haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi yeterli olacaktır.

Ekonomi Haber7 internet sitesinde yayınlanan 18. TKG heyetinin Gaziantep Ticaret Borsasını ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Habertürk com sitesinde yayınlanmakta olan ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.

Öz Erciş Haber intermet gazetesidne yayınlanmakta olan görüntülü  haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi  gerekmektedir.

Ajans34 internet gazetesinde yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşılmaktadır.

Haberby internet sitesinde yayınlanmakta olan 18. TKG programıa katılan konuk girişimcilerin Gaziantep Ticaret Borsası'nı ziyaretie ilişkin  habere erişim bu linkten sağlanmaktadır.

Arca Haber Ajansı'nın haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.