alt

TOBB tarafından Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde düzenlenen , 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'dan katılan SALİH TAŞDİREK (solda) ve PINAR ÖZYILMAZ (sağda) Ankara'da tanıştılar  ve kısa sürede dostluk kurdular ve programın düzenli akışını sağlamak için destek verdiler. 

18. TKG programı Açılış Oturumu  kamu temsilcilerinin katılımıyla 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü TOBB İkiz Kulelerde yapıldı.

Dışişleri Bakanlığı Kafkasya-Orta Asya Daire Başkanı MEHMET AKİF ÖZDEMİR, MEB Yüksek  Öğretim  ve Yurtdışı Eğitim Genel Müdürü SEMİH  AKTEKİN, Yurtdışı Eğitim-Öğretim Daire Başkanı EBUBEKİR AYDIN, KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme  ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'ndan Daire Başkanı AHMET MERİH ÖZYILMAZ  ve TİKA  Bölgesel Projeler  Koordinatörü NURİ KILIÇ açılış toplantısna katılarak, kurumlaraı hakkında kısa tanıtım sunuşları yaptılar.

Konuk girişimcilerle birlikte öğle yemeğine kalan kamu temsilcileri, heyet üyelerinin sorularını yanıtladılar ve taleplerini değerlendirmek üzere not ettiler. 

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Moldova'nın Gagavuzya  Özerk Cumhuriyeti temsilcisi olarak katılan VALERIY CHILIOGLO  (ortada)  TOBB Uluslararası İlşkiler Müdürü DENİZ YALÇIN  (sağda) ile hatıra fotoğrafında buluştu. 

18. TKG üyesi VALERIY CHILIOGLO  kuzu ve av hayvanlarının derisinden kürk ve deri üretimi yapan şirket sahibidir. Gagavuz İşadamları Derneği Başkan Yardımcısıdır. 

alt

18. TKG programının Açılış Oturumu Dış Ekonomik İlişkiler Genel Sekreter Yardımcısı  ALİ EMRE YURDAKUL (masa başında ortada) başkanlığında gerçekleşmiştir. 

alt

Balkanlar, Kafkasya, Orta Doğu ve Orta Asya vb bölge ülkelerinde yaşayan ve Türkçe konuşan girişimcilerin Türkiye ile ticari bağlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında  düzenlenen “18.Türkçe Konuşan Girişimciler Programı”na yirmibir ülke ve beş özerk bölgeden kırkaltı girişimci katılmıştır.

alt

18. TKG programına Ukrayna'dan katılan TİNA Tİ -NATALIIA TYMKOVSKA   tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

TOBB Uluslarası İlişkiler Müdürü  olarak görev yaparken TKG programlarının 14-18 dönemleri arasında 5 ayrı programın düzenlenmesinde emeği ve katkısıolan  DENİZ YALÇIN (sağda) programda kısa bir süre sonra Haziran ayı başında evlenmiş, yaklaşık altı ay sonra Ekim  aının songünlerinde TOBB'daki görevinden ayrılmıştır. TKG Ailesi olarak programların devamlılığı ile TKG web sayfasına göstermiş olduğu ilgi ve verdiği destek  nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz.