alt

Şanlıurfa TSO yönetimi 18. TKG heyeti onuruna düzenlediği öğle yemeğinde konuk girişimcilere  Urfa Kebabı  sundu.

Türkmenistan'dan BATYR ASHYROV (sağ başta), Rusya Federasyonu temsilcileriSALAVAT MUTALOV (sağda 2.) ve İLNUR SHANGAREEV  (sol başta) ile Tacikistan'dan ABDUMATİN FAİZULLOEV (sağdan 3.) öğle yemeğinde ünlü Urfa Kebabı servisinin hazırlanmasını  birlikte beklediler. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 7 Mayıs 2015 Perşembe günü Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. 

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ŞUTSO) TOBB 18. Türkçe Konuşan Girişimciler için çok  etkin ve verimli geçen İkili İş Görüşmesi programı düzenledi.

alt

18. TKG programına Kırım temsilcisi olarak katılan EROL VELİİEV (sol başta),  Tacikistan'dan VOHİDJON GULOV (soldan 2.) ve Batı Trakya'dan GÜNER MUSTAFA  (soldan 3.) öğle yemeği sırasında kebapların hazır olamsını beklerken, Urfa Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ve üyeleri ile ülkeler arasında ticaret ve işbirliği yapabilmenin koşullarını ve yatırım ortamı konusunda  konuşmaya devam ettiler. 

alt

Şanlıurfa Ticaret ve Sanyi Odası Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri ile birim yöneticileri 18. TKG heyetinin Şanlıurfa ziyareti nedeniyle düzenlenen programın aksamaması için özel çaba gösterdiler ve ev sahipliğini tüm gün boyunca samimiyetle sürdürdüler.

18. TKG programına  Ukrayna'dan katılan TİNA Tİ -NATALIIA TYMKOVSKA tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.