TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (solda) ve Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'ten Ahıska Türkü ZAVURBEK TURMANİDZE (sağda) 9 Mays 2016 Cumartesi günü  rehber eşliğinde düzenlenen Gazaintep şehir turunda birikte neşei anlar paylaştılar ve renkli anılar biriktirdiler.

Kazakistan'dan FAZYLBEK  MUSTANOV (ortada), Gürcistan'dan GURAM GOGUA (solda) şehir gezisi sırasında "yemeni"  isimli yumuşak terlik-ayakkabılardan satmaya çalışan Gazaintepli kadından alışveriş yaptılar.

18. TKG programına katılan konuklar;  Kosova'dan  NADİR SHANTİRİ (önde, Kırgızistan'dan SHAİLOBEK ASANOV  (solda) ve ZAVURBEK TURMANİDZE  (arkada, bayraklı), Rusya Federasyonu Tataristan Özerk Cumhuriyeti temsilcisi NURİSLAM ZARİPOV (sağda), KKTC'den BİLKAN KAYMAKAMTORUNLARI  8sağdan 2.) ile Romanya'dan NADİR MAMBET (soldan 3.) tarihi çarşıyı yürüyerek dolaştılar ve esnafla sohbet ettiler.

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Kırgızitan'dan katılan MİRBEK KAZANBAKOV (sol başta), MAMBET SADYROV (soldan 3.) ve ZAVURBEK TURMANİDZE (sağ başta) Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen şehir gezisi sırasında konuklarla yakında ilgilenen TO görevlisine özel olarak teşekkür ettiler.

18. TKG programına Ukrayna'dan katılan Kırım temsilcisi ELVİNA SHEYHİSLYAMOVA konukları  selamlamak  ve Gaziantep'te ev sahipliği yapmak üzere  Zeugma Mozaik Müzesinde heyetle buluşan  ikiz kız kardeşler  ALARA  ve MİNA KÖROĞLU ile neşeli anlar paylaştı.

18. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ZAMİR CUNGU Gaziantep Ticaret Borsası tarafından verilen öğle yemeğinde dönem arkadaşlarına baklava servisi yaptı.