alt

18. TKG programına katılan konuklar kadim kent  Şanlıurfa'nın tarih kokan  sokaklarında birlikte yürüyerek şehrin kalbine ve geçmişine bir yolculuk yaptı.

Bulgaristan'dan EDİS EMRE (solda) ve Romanya'dan NADİR MAMBET (sağda) başlarına sardıkları  yerel puşi ile şehrin tarihi duvarları önünde çekilen bu anı fotoğrafında Şanlıurfa ziyaretlerini belgelediler.   

alt

18. Türkçe  Konuşan Girişimciler programına Batı Trakya'dan katılan ALİ CHAF ALİ (sol başta), Bulgaristan'dan MUSTAFA MUSTAFOV AHMEDOV (soldan 2.) ve EDİS EMRE  (soldan 3.), Romanya'dan NADİR MAMABET (sağdan 2.) ve Kırgızistan'dan ZAVURBEK TURMANİDZE (sağ başta) taktıkları bir örnek puşiler ile Şanlıurfa'nın yerel halkını selamladılar.

alt

KKTC'den GİZEM ÇELİKER (önde ) Şanlıurfa'nın tarihi sokaklarındaki keşif  gezisi  sırasında heyet üyelerinin bir kilisede  verdikleri kısa mola anını selfi/özçekim yaparak belgeledi.  

18. TKG programına Ukrayna'dan katılan TİNA Tİ -NATALIIA TYMKOVSKA tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

18. TKG programına Ukrayna'dan katılan EROL VELİİEV (önde, ortada) AIDER SAPAIEV (arkada) Şanlıurfa şehir gezisi sırasında renkli anlar paylaştılar.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Tacikistan'dan katılan ABDUMATİN FAİZULLOEV (soldan 2.) Şanlıurfa şehir ziyareti sırasındaneşeli anılar biriktirdi.

 alt

18. TKG programına Irak'tan katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (solda), Tacikistan'dan VOHİDJON GULOV  (ortada)  Ukrayna'dan EROL VELİİEV (sağda) Şanlıurfa'da Balıklıgöl ziyaretinde birlikte zaman geçirdiler. 

alt

18. TKG programına Irak'tan katılan YOUNUS ADNAN YOUNUS (sol başta), Kırgızistan'dan MAMBET SADYROV (sağdan 2.) ve Romanya'dan NUREDİN EMURLA (sağ başta) Şanlıurfa ziyaretinde TKG dönem arkadaşlıklarını bu fotoğrafla belgelediler.   

alt

Irak'tan SULTAN ABDULLAH MOHAMMED (sol başta), Kırgızistan'dan  MAMBET SADYROV ve Romanya'nın Köstence şehrinden NUREDDİN EMURLA (sağ başta) Balıklıgöl ziyaretinde neşeli anlar payalaştılar.