alt

Almanya'dan PINAR ÖZYILMAZ (sol başta),  KKTC'den GİZEM ÇELİKER (sağdan 2.) ve Ukrayna'dan ALİNA POTAPOVA (sağ başta) Şanlıurfa TSO'da çalışan NİHAL DÖRTKARDEŞ (soldan 2.) ve GÖZDE NACAR (soldan 3.) tarihi çok eskilere dayanan, onlarca kültürü bağrında yaşatmış olan Şanlıurfa'yı derin bir sevgiyle tanıtmalarından çok memnun oldular.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nın kadın görevlileri programın başarısı için özel çaba gösterdiler ve yoğun çalışma gününün sonunda 18. TKG heyetinde yer alan kadın girişimcilere  kadim kültürlere ev sahipliği yapmış tarihi şehirlerini tanıtmak için gönüllü rehberlik yaptılar.

alt

GÖZDE NACAR (solda)  Şanlıurfa TSO'nun dış ticaret biriminde uzman olara kçalışmaktadır. NİHAL DÖRTKARDEŞ (sağda) Oda Başkanlığı ve Yönetim Kurulu biriminde yönetici olarak görev yapmaktadır. 

18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 7 Mayıs 2015 Perşembe günü Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretleri sırasında çok verimli geçen ikili iş görüşmelerinden çok memnun kaldılar. 

Şanlıurfa TSO web sayfasında yayınlanmakta olan haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

18. TKG programına Ukrayna temsilcisi olarak katılan TİNA Tİ (NATALIIA TYMKOVSKA)  tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

NATALIIA TYMKOVSKA  Türkiye ve Ukrayna arasındaki faaliyetleri ve iş ilişkilerini internet ortamında tanıtan  http://turkrainews.com.ua  haber sitesinin yöneticisidir. 

alt

18. TKG programına KKTC'den katılan GİZEM ÇELİKER (sağdan 2.) Şanlıurfa'da heyetin ev sahipliğini üstlenen GÖZDE NACAR (sol başta) ve NİHAL DÖRTKARDEŞ (sağ başta) ile kısa sürede dostluk kurdu ve Şanlıurfa'ya ailesi ile birlikte ziyaret etmek için yeni arkadaşlarına söz verdi.