18. TKG programına Kırgızistan'dan katılan Ahıska Türkü  ZAVURBEK TURMANİDZE  (sol başta), İran'ın Tebriz şehrinden katılan MOHAMMAD HOSSEIN NARAGHI (soldan 2.)  Almanya'an heyet başkanı SALİH TAŞDİREK (soldan 3.) Rusya Federasyonu Başkurdistan Özerk Cumhuriyeti temsilcileri SALAVAT MUTALOV (sağ başta) ve  İLNUR SHANGAREEV  (sağdan 2.) antik Zeugma kentinin tarihini anlatan rehberi ilgiyle dinlediler.

TOBB tarafından düzenlenen  18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuklar 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü  Gaziantep'te Zeugma Mozaik Müzesi'ni rehber eşliğinde ziyaret ederek, bilgi aldı.

18. TKG programına katılan heyet üyeleri rehberin anlattığı bilgileri ilgiyle dinlediler.

18. TKG programına Ukrayna'dan katılan TİNA Tİ -NATALIIA TYMKOVSKA tarafından hazırlanan, 18. Türkçe Konuşan Girişimciler programına ait tüm etkinliklerin fotoğraflarının yer aldığı Özel Albüm'e ulaşmak için TKG facebook sayfasının linkinin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

18. TKG programına Kosova'dan katılan EDİS BUNJAKU Zeugma  Mozaik Müzesi ziyareti sırasında Gaziantep'in tarımsal simgelerinden fıstık ağacı  hakkındaki bilgileri okumayı ihmal etmedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Şanlıurfa, Gaziantep ve İstanbul illerinde 30 Nisan -12 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen bu programa 21 ülke ve 5 özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen 46 katılımcı iştirak etmiştir.

TOBB tarafından düzenlenen 18. TKG programına Rusya Federasyonu Çuvaşistan Özerk Cumhuriyeti'nin başkenti  Çeboksarı'dan katılan RUSTAM ZAKHADİNOV tarihi Zeugma kentininde bulunan mozaiklerini sergileyen müzeyi beğendi.

18. TKG heyetini selamlamak  ve Gaziantep'te ev sahipliği yapmak üzere üzere Zeugma Mozaik Müzesinde bizimle buluşan sevgili ÖZLEM KÖROĞLU (sağda) ve sevgili ikiz kızları ALARA  ve MİNA'ya çok teşekkür ederiz.