4. TKG üyesi ESFER ALİ (sol başta) ve Türkiye Mezunları Derneği yöneticileri  yeni atanan T.C. Üsküp Büyükleçisi TÜLİN ERKAL'ı ziyaret ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi sundu.

Makedonya Türkiye Mezunları Derneği'nin web sayfasında yayınlanan fotoğraflı ziyaret haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

TOBB tarafından düzenlenen 1. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Makedonya'dan kataılan KEMAL NAZIM  (sol başta) T.C. Üsküp Büyükelçisi'nin  MATÜSİTEB ziyaretinde hazır bulundu.

1. TKG üyesi KEMAL NAZIM  Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği MATÜSİTEB'de Genel Sekretei olarak görev yapmaktadır.

Görevine yeni başlayan Türkiye Cumhuriyeti Üsküp Büyükelçisi TÜLİN ERKAL KARA (sağdan 2.) , 1 Aralık 2016 Perşembe günü Makedonya Türk Sivil Toplum Teşkilatları Birliği'ne (MATÜSİTEB) nezaket ziyaret gerçekleştirdi.

MATÜSİTEB Genel Sekreteri 1. TKG üyesi KEMAL NAZIM  (sağdan 4.)  başkent  Üsküp'e yeni atanan T.C.  Büyükelçisini karşılayan heyette ye aldı.

T.C. üsküp Büyükelçisi Tülin Erkal Kara, MATÜSİTEB'te Başkanı Hüsrev Emin ve yöneticiler tarafından karşılandı. Gerçekleşen görüşmede Büyükelçi Kara, MATÜSİTEB çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yeni Balkan Gazetesinde yayınlanan ziyaret haberine bu linkten ulaşmak mümkündür.

Time Balkan internet sitesinde yayınlanan ziyaret haberine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.