alt

19. TKG programına katılan konuk girişimciler 17 Mayıs 2016 Salı akşamı Gebze Ticaret Odası ziyareti ve fabrika gezileri ile geçen  çok yoğun bir programın ardından İstanbul'a ulaştı.

Akşam yemeğinin ardından  metro ile şehir merkezine giden grup üyeleri  gece  geç saatlerde Taksim ve Beyoğlu'nu yürüyerek dolaştı.

alt

8-20 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara, Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da  düzenlenen TOBB 19.  Türkçe Konuşan Girşimciler programına Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri tarafından  22 ülkeden seçilen 50 girişimci iştirak etmiştir.

alt

19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ (ortada) ve Gürcistan'dan RAİNDİ PATARİDZE (sağda) istanbul Tepebaşı mevkkinde bulunan çay bahçesinde gece yarısındna sonra Haliç'in ışıklı  manzarasını izlerken neşeli dakikalar paylaştılar.     

alt

19. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan HIDAYAT BAKR QANBAR (solda) ve Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te yaşayan  ELVİRA BOROMBAEVA (sağda)  gece gezmesi sırasıda Beyoğlu-Tepebaşı mevkiinde Haliç mazanzarası eşliğinde gecenin  ayazından korunmak için birllkte çay içtiler.

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında gerçekleşen etkinliklere ait fotoğraflar Bulgaristan'da gelen DZHANER HASANOV MEHMEDOV tarafından açılan özel bir facebook sayfasında albümler halinde arşivlenmiştir. 

19. TKG ailesine çok zengin bir fotoğraf arşivi sunan değerli arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.19. TKG fotoğraf albümlerine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

19. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞENER SABRİ  (sol başta), İstanbul programına katılan eşi FATMEGÜL HÜSEYİN (sağ başta) ve 2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST (sağdan 2.) ile birlikte gece yarısı Taksim Meydanı'na bakan  bir terasta İstanbul simiti ve çay keyfini paylaştık. 

alt

19. TKG programı heyet başkanı ŞENER SABRİ  (sağdan 2.), eşi FATMEGÜL HÜSEYİN (soldan 2.) ve 2. TKG programı heyet başkanı SEVGİNAR NAZIM SERBEST (sağ başta) ile birlikte  Taksim Cumhuriyet Anıtı önünde gece ziyaretimizi belgeledik.  

 

alt