alt

19. TKG programına katılan konuklar 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü  Kocaeli sahilinde demirli olan, halka açık Gayret Gemi müzesini ziyaret etti.

Kırgızistan'dan ZHOODAR OMOSHOV (soldan 2.), REZA SADİGHZADEHİran'an  soldan 3.), Makedonya'dan  HASAN UMER (soldan 4.), Kırım temsilcileri ARSEN ISMAILOV (soldan 5.) ve ERNEST ABKELİAMOV(sağ başta)  Arnavutluk'tan ERİON CEREKJA (sağdan 5.) , Afganistan'dan NECİBULLAH ATAI  (sağdan 4.) ve FAZEL RAHMAN ORAZ (sağdan 3.) TCG Gayret Gemisinin güvertesinde müzenin tanıtımını yapan denizcilerle hatıra fotoğrafı çektirerek, bu neşeli ve duygulu ziyareti belgelediler.

alt

Afganistan'dan NECİBULLAH ATAI(sol başta), Kırgızistan'dan ZHOODAR OMOSHOV (sağ başta ve Kazakistan'dan DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV  (soldan 2.) TCG Gayret adlı  gemin kumanda merkezinde yetkililerden bilgi aldı. 

alt

19. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERİON CEREKJA (solda) ve  İran'dan REZA SADİGHZADEH (sağda)  TCG Gayret Gemisinde  anı fotoğrafında buluştu.  

alt

19. TKG heyeti üyeleri 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası ziyaretleri ve iş görüşmeleri ile çok yoğun geçen günün ardından,  TCG Gayret Gemi Müzesi ziyareti sayesinde günün yorgunluğunu hemen unuttular.