alt

TOBB tarafından düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programında  heyet başkanlığını üstlenen Kosova'dan ŞARIK CİBO (solda) Ankara'da bulunduğu sırada, 16 Kasım 2016 Çarşamba günü, uzun yıllar Balkanlar ülkelerinde yaşayan Türklere yönelik projelerde görev yapmış olan Başbakanlık Müşaviri SAYİT YUSUF'u (sağda) ziyaret etti.

ŞARIK CİBO  bu ziyaretten kısa bir süre sonra 6 Aralık 2016  Salı günü YurtdışıTürkler ve Akraba Topluluklar  Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan eski dostu SAYİT  YUSUF'u yeniden ziyaret ederek, kutladı ve başarılar diledi. 

TOBB tarafından 14-30 Nisan 2007 tarihleri arasında  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul'da düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler programının açılış oturumuna va gala yemeğine katılarak, heyet üyeleri ile tanışan Başbakanlık Müşaviri SAYİT YUSUF; konuk giirşimcilerle yakından ilgilenmiş ve sorunlarını dinlemişti. 

alt

4. TKG programı heyet başkanı ŞARIK CİBO (önde, soldan 2.) devlet Bakanı Danışmanı SAYİT YUSUF (ayakta, soldan 4.) ile   dönem arkadaşlarını tanıştırarak, TKG aile fotoğrafında buluşturmuştu. 

6 Aralık 2016 Salı günü  YTB Başkan Yardımcılığı görevine başlayan  SAYİT YUSUF'un bu göreve atanması Yeni Balkan Gazetesinde haber olarak yayınlanmıştır. Haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.    

Rodop 124 internet sitesinde yayınlanan fotoğraflı habe ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Ajansbg internet sitesinde yayınlanan atama haberine bu linkten ulaşılmaktadır.

alt

17 Nisan 2006 tarihinde TOBB binasında düzenlenen 4. TKG programı açılış oturumuna  Dış Türklerden sorumlu Devlet Bakanlığı'nı temsilen katılan Başbakanlık Müşaviri SAYİT YUSUF (sağ başta)  yaptığı konuşmda, konuk girişimcilere T.C. Devleti tarafından soydaş ve akraba topluluklara yönelik olarak yürütülen projeler hakkında bilgi vermişti.   

alt

17 Nisan 2006 Pazartesi akşamı Ankara Dedeman Otelinde 4. TKG heyeti onuruna düzenlenen Gala Yemeğine katılan Başbakanlık Müşaviri  SAYİT YUSUF (sağdan 2.) ve TOBB-ETÜ Rektörü TAHSİN KESİCİ  (soldan2.), konukların sorunlarını dinlediler ve çözüm önerileri geliştirmişlerdi. 

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayan SAYİF YUSUF'u kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞARIK CİBO, Kosova'nın ağırlıklı olarak Türkçe konuşulan  Prizren şehrinde yaşamaktadır. İş elbiseleri ticareti, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.  Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçıpan,dış fasadalar işleri  yapmaktadır. Bu kapsamda gerekli malzemelerin üretimini de yapmaktadır. Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin Kosova bayisi olarak çalışmaktadır.