alt

TOBB tarafından düzenlenen 12. TKG programına Almanya'dan katılan MUHAMMED ERTURAN (solda)  1 Aralık 2016 Perşembe günü Berlin'de yapılan TATSO  Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası TD-IHK Genel Kurulu toplantısında  Baden-Würrttenberg temsilciliğine yeniden seçildi.

alt

T.C. Berlin Büyükelçiliği salonlarında gerçekleşen TATSO  (Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Genel Kurulunda 12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL (sağ başta) ve 19. TKG heyet başkanı SALİH TAŞDİREK  (sağdan 3.) TATSO Yönetim Kurulu Yedek Üyesi görevibe  seçildiler.

TATSO'da görev alan arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılar diliyoruz. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) tarafından verilen  genel kurul resepsiyonunda Türkiye Cumhuriyeti Almanya Büyükelçisi Ali Kemal Aydın bir konuşma yaparak, konukları selamladı.

TATSO web sayfasında yayınlanan ayrıntılı genel kurul haberine ve farklı fotoğraflara bu linkten ulaşmak mümkündür. 

TOBB web sayfasında yayınlanan fotoğraflı genel kurul haberine  ulaşmak için bu linkin tıklanması gerekmektedir. 

TATSO (TD-IHK),​ Almanya ve Türkiye Arasinda ticari bir köprü vazifesi görmektedir. TATSO Üyeleri Alman ve Türk şirketlerinden oluşmaktadir. Genel Kurul sonrası oluşan Yönetim Kurulunda 7 Alman, üye 7 Türk üye olmak üzere toplamda 14 kişi bulunmaktadır.

TATSO Yönetim Kurulunda görev alan girişimcilerin listesine ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır. 

T.C. Berlin Büyükelçiiği facebook sayfasında yayınlanan genel kurul fotoğraflarına bu linkten ulaşılmaktadır. 

TOBB tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL,  mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir.

Türiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 12. TKG programına katılan MUHAMMED ERTURAN şirketler için organizasyon, üretim, verimlilik ve karlılık artırma, muhasebe, ticaret ve yatırım danışmanlığı hizmetleri sunan, Almanya genelinde fuar hizmetleri ve fuar organizasyonu hizmetleri veren şirket sahibidir. ATGIAD, TD-IHK ve IHK-Stuttgart üyesidir. Stuttgart TSO Meclis Üyesi ve Avrupa Türk Genç İşadamları Derneği ATGİAD Onursal Başkanıdır.