alt

TOBB tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Gürcistan'ın Batum şehrinden katılan Acara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı TAMAZ  SHAVADZE ( soldan 2.) ile Ordu  TSO Başkanı SERVET ŞAHİN  (sağdan 2.) odalar arasındaki işbirliğini ve illeri arasındaki ticaretin artırılması konusunda anlaştılar.

alt

9–11 Aralık 2016 tarihleri arasında Gürcistan’ın Batum şehrinde Sheraton otelinde bu yıl altıncısı gerçekleştirilen Uluslararası İnşaat Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı olan BATUMI BUILD 2016 Fuarına katılan Ordu TSO Yönetim Kurulu Başkanı SERVET ŞAHİN (sağdan 5.) ve beraberindeki heyet üyeleri 2014 yılında Kardeş Oda anlaşması imzalamış oldukları Acara Ticaret ve Sanayi Odası'nı  ziyaret ettiler. 

6. TKG üyesi ve Acara TSO Yönetim Kurulu Başkanı TAMAZ SHAVADZE (soldan 5.) yaptığı konuşmada,Ordu TSO heyeti ile işbirliği yapmaktan ve ordu heyetinin Batum İnşaat Fuarına katılmalarından  duyduğu memnuniyeti ifade etti. 

alt

Ordu TSO tarafından  her iki il arasında ticari işbirliklerinin artırılması ve kurumlar arası ortak projeler üretilip uygulanabilmesi adına Acara Ticaret ve Sanayi Odasında görev yapmak üzere bir temsilci görevlendirmesi anlaşması  Shareton Oteli toplantı salonunda düzenlenen törende imzalandı.

alt

Acara Ticaret ve Sanayi Odası'nın web sayfasında yayınlanan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ordu TSO web sayfasında yayınlanan fotoğraflı  haberin ayrıntılarına ulaşmak için bu linkin tıklanması yeterli olacaktır.