alt

4. TKG programına KKTC'den katılan LEVENT ÖZERDAĞ  (sağda) 24 Kasım 2016 Perşembe günü  İstanbul Beyoğlu İstiklal caddesinde  yapılan Grand Pera alışveriş merkezinin tanıtım  etkinliğine katıldı.

Grand Pera yerleşkesinde 28 Kasım 2016 Pazartesi günü kapılarını açmaya hazırlanan Madame Tussauds müzesini ziyaret eden 4. TKG programı katılımcıı LEVENT ÖZERDAĞ  herkesin şefkatli annesi olmayı başarmış,  ünlü oyuncu Aile Naşit'in balmumu heykeli ile aynı karede gülümseyerek, bir günlük İstanbul ziyaretini belgeledi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen  4. Türkçe Konuşan Girişimciler programına KKTC tesmsilcisi olarak kataılan LEVENT ÖZERDAĞ  2015 yılında  Lefkoşa'da Doğa Parak Alışveriş Merkezi'ni açarak, perakende sektöründeki deneyimini yatırımcı boyutuna taşıyarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

LEVENT ÖZERDAĞ tarafından  Doğa Park AVM'de  ünlü İtalya markası Segafredo Zanetti lisansıyla kafe açılması TKG web sayfamızda haber olarak yayınlanmaktadır. Başarı Öyküsü haberine  ulaşmak için bu linin tıklanması yeterli olacaktır. 

İspanyol çanta ve ayakakkabı markası Menbur Shoes markasının Kıbrıs temsilciliğini de alan 4. TKG üyesi LEVENT ÖZERDAĞ  eşi ile birlikte   Doğa Park AVM'de satış mağazası açmıştır. 

alt

Kosova'dan 4. TKG programı heyet başkanı  ŞARIK CİBO  (sol başta) ve eşi VİLDAN CİBO  (soldan 2.)  20 Kasım 2016 Pazar günü güzel havadan yararlanarak akrabaları ile birlikte  öğle yemeği için Adapazarı'nda bulunan Tarihi Kosova Köftecisi'ni ziyaret etti.    

TOBB 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programı heyet başkan ŞARIK CİBO ve eşi   Ankara ziyaretlerinin ardından 17 Kasım 2016 günü Kuzuluk Kaplıcalarında bulunan  devre mülklerinde tatil yapan  kardeşlerini ziyaret etmek üzere karayolu ile Sakarya'ya gitmişti. 

4. TKG programı  heyet başkanı ŞARIK CİBO'nun Sakarya'da aile ziyaretine ait farklı fotoğraflaar arkadaşımızın facebook sayfasına ait bu linkten ulaşmak mümkündür.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından  Ankara, Nevşehir, Kayseri ve İstanbul illerinde düzenlenen 4. Türkçe Konuşan Girişimciler  programında heyet başkanlığı görevini üstlenen ŞARIK CİBO, Kosova'nın ağırlıklı olarak Türkçe konuşulan  Prizren şehrinde yaşamaktadır. İş elbiseleri ticareti, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.  Asma tavan, bina iç dekorasyonu ve ,dış cephe kaplamaları ve dekorasyonları,  profil imalatları, UD,CD,UV alçıpan,dış fasadalar işleri  yapmaktadır. Bu kapsamda gerekli malzemelerin üretimini de yapmaktadır. Ayrıca PROTEX  adlı şirketi ile, Arnavutluk'ta iş elbiseleri ve iş ayakkabıları üreten İtalyan kökenli Cofra şirketinin Kosova  bayisi olarak çalışmaktadır.