alt

TOBB tarafından düzenlenen  13. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Rusya'nın KARAÇAY Bölgesinden katılan SOLTAN KHAPCHAEV sonbahar güneşinden yararlanmak amacıya  24 Kasım 2016 tarihinde  bir haftalık bir tatil için Antalya'ya gitti.

13. TKG üyesi SOLTAN KHAPCHAEV,  Programa katıldığı sırada emlak kiralama ve yönetimi, kış sporları ve doğa sporları alanında faaliyet göstermekteydi. Programdan sonra İzmir'de yüksek lisans öğrenimine devam etmiştir. Halen Moskova'da yaşamakta ve T.C. Moskova Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapmaktadır.  

alt

16. TKG programına Kosova'dan katılan BERKANT CURİ (sağda) 25-27 Kasım 2016 tarihlerince  Sentido Zeynep Golf Spa & Resort - Belek Otel'de düzenlenen bir çalıştay için  Antalya'da bulunduğu sırada, sonbahar güneşinden yararlanma fırsatını  değerlendirdi.

TOBB tarafından düzenlenen 16. TKG programına Kosova temsilcisi olarak katılan  BERKANT CURİ   Organizasyon, klip ve belgesel çekimi, proje danışmanlığı ve kültür projeleri yürüten şirkette  yönetici ve yapımcı olarak çalışmaktadır.