alt

 Deliorman Girişimciler Derneği tarafından 3 Aralık 2016 Cumartesi günü  Bulgaristan'ın Varna şehrinde Cherno More  Otel'de düzenlenen "Mikro ve Küçük Ölçekli İşletmelerin Finansmanı" konulu seminer TKG üyelerinin aynı platformda buluşmasını sağladı.

Derneğin Başkanı ve 18. TKG programı katılımcısı MUSTAFA AHMEDOV  (soldan 2.), dernek yönetiminde görev alan 2. TKG programına Shumen şehrinden katılan AZİZ İLİAZ SADULA  (sağdan 3.) ve 19. TKG üyesi AYAN SAKALLA  (sağdan 2.) Avrupa Biriği Komisyonu tarafından doğrudan finanse edilen programlar  ve projeler konusunda dernek üyelerinin bilgilenmesi ve  parasal destekler için başvurmaları gerektiği konusunda değerlendirmelerini paylaştılar. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa ve İstanbul  illerinde düzenleneen 18. TKG programına Bulgaristan'dan katılan MUSTAFA AHMEDOV (masa başında)Türkiye’den Bulgaristan ve Romanya’ya makine ithalatı yapan şirket sahibidir. Deliorman Kuzeydoğu Bulgaristan İşadamları Derneği Başkanıdır.

MUSTAFA AHMEDOV'un dernek başkanlığa seçilmesi hususunda TKG web sayfasında yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşılmaktadır.  

TOBB tarafından Ankara, Nevşehir ve Kayseri illerinde düzenlenen  2. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Bulgaristan'dan katılan AZİZ SADULA  (soldan 3.) konserve fabrikası sahibidir. Ayrıca inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

TOBB tarafından düzenlenen  19. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcısı AYAN BASRİ SAKALLA tekstil sektöründe toptan ve perakende ticaret yapan şirkette yönetici olarak çalışmaktadır. Deliorman Girişimciler Derneği üyesidir. 

alt

2. TKG üyesi AZİZ SADULA (sağ başta) ve 19. TKG üyesi AYAN BASRİ SAKALLA (sağdan 2.) Deliorman Girişimciler Derneği tarafından düzenlenen etkinliklere düzenli olarak katılmakta ve üyeler ile görüşlerini ve deneyimlerini paylaşmaktadır. 

Deliorman Kuzeydoğu Bulgaristan İşadamları Derneği hakkında ayrıntılı bilgiye bu linkten ulaşmak mümkündür.