alt

14. TKG programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN  (soldan 2.) kurucusu ve başkanı olduğu Berlin TDU -Türk Alman İşadamları Birliği'nin 20. yılı nedeniyle 10 Aralık 2016 Cumartesi gecesi TITANIC Chaussee Hotel Berlin'de bir  balo  düzenledi.

alt

REMZİ KAPLAN  baloda yaptığı konuşmada; Berlin TDU'nun kuruluş hikayesinianlatarak, bugünlere  ulaşaıncaya kadar hizmeti geçen yol arkadaşlarına teşekkür etti. 

Berlin TDU -Türk Alman İşadamları Birliği Berlin  20. kuruluş yılı kutlaması nedeniyle düznelenen baloya katılan üyeler renkli ve neşeli saatler paylaştı.  

Berlin TDU'nun 20. yılını kutlamak için düzenlenen baloya ait farklı fotoğraflara ulaşamak için Tivi Türk haber sitesine ait bu linki tıklamak yeterli olacaktır.

alt

Berlin TDU 20. yıl kutlama etkinliğine katılan konuklar Almanya'da faaliyette bulunan Türk iş insnalarını ve Alman  giirşimcileri  biraraya getiren Türk Alman İşadamları Birliği'nin Türk toplumunun güçlenmesi konusundaki önemine vurgu yaptılar.

TOBB tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul'da düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler programında heyet başkanlığı görevini üstlenen REMZİ KAPLAN (sağ başta) , Almanya'nın başkenti Berlin'de uzun yıllardır et sektöründe faaliyet göstermektedir. Döner üretim tesislerinin yanısıra KAPLAN adıyla et restoranı ve döner büfeleri de işletmektedir. Berlin ve Hamburg'daki döner işleme tesislerinden  Avrupa ülkelerindeki döner büfelerine ve Türk lokantalarına pişirilmeye hazır et ve tavuk döner göndermektedir.