19. TKG üyeleri Keçiören Belediyesi'nin davetlisi olarak, 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü TOB Genel Kurulundan sonra  Deniz Dünyası adlı akvaryum tesisini ziyaret etti.

Konuk girişimciler  Keçiören Belediyesi'nin yöneticileri tarafından karşılanan konuk heyet üyeleri balıkları izleyerek yorgunluklarını unuttular.

19. Türkçe Konuşan Girişimcier proramına katılan konuklar TOBB'un  Genel Kurulu'nun tamamlanmasından sonra Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. FATİH MÜDERİSOĞLU'nın rehberliğinde hızlandırılmış Ankara gezisi yaptılar.

19. TKG üyeleri 11 Maysı 2016 Çarşamba günü rehber eşliğinde gerçekleşen çevre gezisi sırasında Atatürk Orman Çiftliği arazisinde bulunan Atatürk  Evi'ni de ziyaret etti..

Atatürk'ün Selanik'te doğduğu peme boyalı evin bir benzerinin yapılmasını Ankara Ticaret Odası önderliğinde Ankaralı işadamları üstlenmişlti.

Atatark'ün evinin balkonunda grup fotoğrafında buluşmaktan memnun olan 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyeleri duygulu anlar paylaştı.

19. TKG programına  Afganistan'dan  katılan MOHAMMAD BAKHSHİ  (sol başta) Kazakistan'dan MARAT  SHYRYMBAYEV (soldan 2.) ve DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV  (soldan 3.),Özbekistan'dan AZİZ YODGOROV (soldan 4.), Bosna Hersek temsilcileri ALMİR MUKACA (soldan 5.) ve EDIN BJELOPOLJAK (sağdan 3.)  Karadağ'dan FARİS  MURATOVİÇ (sağdan 2.) Afganistan'dan MOHAMMAD HASSAN NAZARI (sağ başta) Ankara gezisi sırsında Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliğinde Estergon Tük Kültür Merkezini ziyaret ederek, Etnoğrafya Müzesinde sergilenen ortak kültürel mirasın bezerliği konusundaki izlenimlerini ve düşüncelerini payaştılar.

19. TKG heyetinde yer alan Kazakistan'dan  DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV  (sağda), Kosova'dan AGİMMUSTAFA (ortada) ve Arnavutluk'tan ERİON CEREKJA (solda) çevre gezisi sırasında aynı fotoğraf karesinde buluştular.

Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-20 Mayıs 2016 tarihlerinde, Ankara,Polatlı, Kocaeli, Gebze ve İstanbul'da düzenenen 19. Türkçe Konuşan Girişimciler programına İran'dan katılan MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağdan 2.), 19. TKG programı heyet başkanı Bulgaristan'dan ŞENER SABRİ  (sağdan 3.) ve Irak'tan HİDAYET KERKÜKLÜ  (sağdan 4.) Keçiören Belediyesi tarafında düzenlenen gezi programında Estergon Kültür Merkezi'nin yokuşunu sohbet ederek, birlikte tırmandılar.

19. TKG programına katılan girişimciler; Azerbaycan'dan EMİL ISMAYILOV (arkada sol başta), İran'dan MORAD SAR KHEİR KHİABANİ (sağdan 2.)  ve NASSER POUR ABBAS VAFA (soldan 2.)  Kosova'dan AGİM MUSTAFA (soldan 3.),  Arnavutluk'tan ERİON CEREKJA  (soldan 4.),  Irak'tan AYDIN MOHAMMED ALİ SAYYAD (sağdan 4) ve HİDAYET KERKÜKLÜ (önde, solda),  Kırgızistan'dan NURLANBEK  DAMİNOV (sağdan 3.) ve ULUKMAN BAPAEV  (önde, sağda), Tacikistan'dan MAMURZHON SHARİPOV  (ayakta, sağ başta) ile Sancak'tan MİRSAD JAVOROVAC  (arkada), Altındağ Belediyesi ev sahipliğinde 15 Mayıs 2016 Pazar günü düzenlenen rehber eşliğindeki şehir gezisi sırasında,  önceki yıllarda cezaevi olarak hizmet veren Ulucanlar Cezaevi Müzesi ziyareti sırasında duygulu anlar yaşadılar.

19. TKG programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan HIDAYAT BAKR QANBAR (solda) ve MOHAMMAD NAJAT YOUSİF HÜRMÜZLÜ (sağda) Kader Mahkumları Koğuşu ziyaretlerini bu fotoğraf ile belgelediler.

19. TKG programına Afganistan'ın Şibirgan ilinen katılan FAZEL RAHMAN ORAZ (solda) ve Kazakistan'dan DINMUKHAMMED ZİYATBEKOV (sağda) kader kurbanları koğuşunda hatıra fotoğrafı çektiler.

19. TKG programına Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesinden katılan SELAHATTİN AYVAZ (solda) ve KKTC'den NECATİ ÖZKAN  (sağda)  Keçiören Belediyesi'nin  ev sahipliğinde düzenlenen teleferik gezisi sırasında arkadaşları ile birlikte neşeli anlar paylaştılar.